Hud & velvære nr 2 2023 er nå ute hos landets salonger og klinikker.
Hud & velvære nr 2 2023 er nå ute hos landets salonger og klinikker.

Hudpleie i stor bredde

Magasinet er Hud & velvære gir deg ny inspirasjon i hverdagen. Det handler om å skape bevissthet rundt de innsatsfaktorer som gir suksess. Nå er sommerens utgave ute hos landets salonger og klinikker.

Her er noe av hva du kan lese om i Hud & velvære nr 2 2023:

NFVB er arrangør av NM i hudpleie og kåringen av Årets Hudpleiebedrift. Konkurransene setter på hver sin måte fokus på faget og forretningsdriften.  Det henger nøye sammen. Alle bedrift­er ønsker at deres medarbeidere har kunnskap og kompetanse godt over snittet. Det skaper en vinnerkultur med store ringvirkninger. Flere fornøyde kunder, bedre økonomi, mer soliditet og muligheter for nye investeringer.

Årets Hudpleiebedrift – for andre år på rad – er Fab.Lounge i Stavanger. Man kan ikke annet enn å bli imponert av hvordan de utvikler fagkompetanse i stor bredde, og hvor bevisst de jobber med forretningsdriften.  Når NFVB står bak kåringen av Årets Hudpleiebedrift så er det for at vi ønsker å løfte bransjen, blant annet ved at salongene og klinikkene blir inspirert av og lærer av hverandre.  Det er ingen hemmelighet hvordan man blir best. Det står i alle skolebøker.  Men det er hvordan man bruker kunnskapen, trener og jobber med den som skaper vinnere.  Når noen lykkes, er det sjeldent bare flaks og tilfeldigheter. Som oftest ligger det planmessig og strukturert arbeid bak, og mye innsatsvilje.

 

Årets norgesmester i hudpleie heter Oddveig Aanestad Aase fra Topp til Tå velvære AS på Bryne.  Hun utviste imponerende faglige ferdigheter under tidspress og med dommere og publikum tett på. Bare det å utøve faget på en konkurransearena viser at du har noe ekstra i deg. Det krever at du går ut av komfortsonen, og trener deg sterk både faglig og mentalt. 

 

Beauty is Business er overskriften på NFVBs årlige arrangement, og det kunne vært lagt til Business is Fun.  Det er gøy å skape vinnerkulturer, gøy å få gode resultater på bunn­linjen. Salonghverdagen innebærer mange utfordringer, men med kunnskap og kompe­tanse øker suksessmuligheten.  

Vi har også vært til stede på Oslo Beauty Expo, der leverandørene forteller om sine nyheter og hva de mener kan skape de aller mest fornøyde kundene. Dette arrange­mentet er ikke rettet direkte mot bedriftene og deres kunder, men mot ulike influensere til bransjen. Det er mange veier til kunnskapsspredning, så må bedriftseierne og fagutøverne være bevisst hvordan de får ny kunnskap og bruker det i sin salonghverdag.

 

Det er også en god anledning til å markedsføre at til høsten starter kull 8 i NFVB Lederprogram Spør hvem som helst som har deltatt på tidligere kull: Dette er en investering som virkelig gir noe tilbake til deltakeren og bedriften.

 

NFVBs landsmøte har valgt et nytt styre, som sammen utgjør en fantastisk kompetansekraft. De har erfaring fra enkeltpersonsforetak til store konsern, fra mange fagområder innen hudpleie til økonomi og forretningsutvikling. Denne kompetansen kommer godt med når NFVB jobber med bransjeutvikling og politisk påvirkning.

 

 

Med ønske om riktig god lesning – og god sommer

Redaktør Jarl M. Garder er ansvarlig for NFVBs magasiner.

Tilbake
ANNET INNHOLD