EVOs profil passer oss godt, og vi gleder oss til å sette i gang, sier Country Sales Manager Øivind Birkeland i E. Sæther AS.
EVOs profil passer oss godt, og vi gleder oss til å sette i gang, sier Country Sales Manager Øivind Birkeland i E. Sæther AS.

E. Sæther AS ny distributør av EVO

E. Sæther AS overtar med virkning fra 1. mai 2023 distribusjonen av EVO på det norske markedet. Country Sales Manager Øivind Birkeland lover fullt trykk på merket, som allerede har vært representert i Norge gjennom drøye 10 år.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-04-17T10:23:50.0000000Z

 - Vi hadde behov for å få et solid fotfeste innen fargemarkedet, og EVOs profil passet oss godt. Merket har en frisk og uhøytidelig profil som skiller seg ut, så det blir gøy å jobbe med å utvikle EVOs posisjon på det norske markedet.  Vi vil nå kjøre på med aktiviteter utover våren og sommeren. Vi har ansatt konsulenter med frisørbakgrunn, og bygger opp læreplattformer for kurs og utdanning, samt lojalitetsbyggende programmer. Det vil skje mye rundt EVO, selv om vi ennå ikke har spikret alle detaljene i programmet. Men det blir road-show i flere byer, lover Øivind Birkeland.

EVO har fått ny distributør i Norge, og aktivitetene skal trappes opp rundt merket.

Tilbake
ANNET INNHOLD