Sammen mot barnekreft: Teamet hos Everyhair Norge AS ifører seg fotballtrøyer på fotballtrøyedagen, og oppfordrer alle i frisørbransjen til å støtte Barnekreftforeningens viktige arbeid.
Sammen mot barnekreft: Teamet hos Everyhair Norge AS ifører seg fotballtrøyer på fotballtrøyedagen, og oppfordrer alle i frisørbransjen til å støtte Barnekreftforeningens viktige arbeid.

Bli med i kampen mot barnekreft!

Fredag 5. mai er det duket for kampanjedagen Fotballtrøyefredag 2023, et årlig arrangement i regi av Barnekreftforeningen. De innsamlede midlene er et viktig bidrag til forskning på barnekreft. Everyhair Norge AS er en bidragsyter til arrangementet gjennom tre forskjellige We Care kampanjesett. For hvert sett som selges, doneres 100 kroner uavkortet til Barnekreftforeningen.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-04-21T09:31:48.0000000Z

- Da barnekreftforeningen kontaktet oss med en forespørsel om å delta i Fotballtrøyefredag, var dette umiddelbart noe vi ville være med på. Vi vil gjerne formidle Barnekreftforeningens budskap og bidra til å sette fokus på arrangementet, med et håp om at flest mulige i frisørbransjen vil være med på denne dagen. Tenk hvor mange mennesker vi kunne nådd dersom frisørbransjen hadde kledd seg i fotballtrøyedrakt og blitt med på dette. Som et lag kunne vi sammen donert mye penger til barnekreftforeningen, sier markedsansvarlig Lasse Stenberg i Everyhair Norge AS.

Mer info om Fotballtrøyefredag finner du ved å gå inn på Barnekreftforeningens hjemmeside.

Everyhair kampanjeproduktene finner du på www.everyhair.no/kampanje - We Care 6 stk.

Tilbake
ANNET INNHOLD