NFVBs magasin Hud & velvære nr. 1/23 inspirerer og informerer ledere i salonger og klinikker.
NFVBs magasin Hud & velvære nr. 1/23 inspirerer og informerer ledere i salonger og klinikker.

Med hjerte for fag og bransje

Alle som jobber profesjonelt med hudpleie og tilknyttede tjenester bør vurdere et besøk på Beauty is Business i Oslo 25. mars.  Det er ikke hver dag man kan stå ringside og se på et norgesmesterskap i hudpleie, og i samme lokale få med seg ulike fagseminarer og møte leverandører som kan øke dine forretningsmuligheter. 

I magasinet Hud & velvære nr. 1/23 kan du stifte nærmere bekjentskap med dedikerte fagutøvere og bedrifter som er bevisste hva kompetanse og kompetanseutvikling virkelig betyr i praksis. Man må investere tid og krefter i nye impulser, ny kunnskap og sette håndfaste mål for utvikling og resultater.  Under Beauty is Business kan du møte mennesker som kan gi deg energi, og tenk at alle er kollegaer som tenker som deg. Det er utrolig hva man kan få ut av en positivt ladet samtale…

 

NFVB er en helt spesiell bransjeorganisasjon.  Ingen andre grupperinger i vår bransje kan matche de mål vi setter oss, og det arbeidet vi utfører i praksis. At NFVB er tett tilknyttet NHO (administrasjonen sitter også i samme bygg) gir oss et enormt apparat i ryggen. Et medlemskap gir deg ikke bare trygghet som bedriftsleder, det gir deg også mulighet til å påvirke fag- og bransjeutvikling. 

Dagen før Beauty is Business avholder NFVB sitt landsmøte. Der vil bransje­utvikling stå på agendaen, og delegatene vil velge det styret som har ansvar for at oppgavene utføres på best mulig vis.  Styret som er på valg for neste landsmøteperiode er godt sammensatt, med både faglig og forretningsmessig kompetanse på øverste hylle.  Vi går en spennende fremtid i møte, og det skal føles trygt og godt å være på det rette laget.

 

Jeg håper du leser dette magasinet med den største interesse. Vi ønsker å være en inspirerende og unik kommunikasjonskanal, som byr på en annen leseropplevelse enn i de digitale kanaler.  NFVB som utgiver er bevisst hva vi står for, og hva bransjefellesskap og tilhørighet betyr. Det handler om å gå fremtiden i møte med trygghet for at vi er i et veldig godt selskap med fantastiske fagfolk. 


  • Magasinet Hud & velvære utgis av NFVB og sendes til ledere av hudpleiesalonger og klinikker.
  • Du kan lese magasinet Hud & velvære nr. 1/23 digitalt HER. Les andre utgivelser fra NFVB HER.
Redaktør Jarl M. Garder er ansvarlig for NFVBs magasiner.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD