Prisfesten 2023 - over 700 billetter solgt!

Prisfesten 2023 avholdes lørdag 25. mars på Skur 13 - Filipstadakaia i Oslo.  Under festen skal det deles ut priser til norgesmestere, vinnere i fotokonkurransene og bedriftskonkurransene. Det skal også deles ut pris til Årets Influencer og Hedersprisen.  I tillegg til prisutdelinger blir det i kjent stil underholdning, 3-retters middag med drikke og nachspiel med dans. Prisfesten har 18-års aldersgrense. Skal du være med så haster det. Snart stenger billettsalget.

Kjøp av billetter

Billettene selges gjennom billetteringspartneren Eventim, og dette fungerer på samme måte som ved bestilling av billetter til bl.a. konserter. Du legger inn antall billetter, og så får du forslag på plasser, eller du selv velger plasser blant det som er ledig.  Hvis du ikke har kjøpt billetter gjennom Eventim tidligere, anbefaler vi at du lager deg en bruker på forhånd.

Det er ikke mulig å gjøre endringer på bestillingene i etterkant.

Salkart kan du se her.

Billettsalget er dessverre avsluttet.

Betaling: Visa, MasterCard eller Vipps


Billettpriser

Ordinær billettpris: 3 585,- inkl. gebyrer

Medlemmer i NFVB: 2 059,- inkl. gebyrer

For å se medlemsprisen må du legge inn koden du har mottatt pr e-post, og trykke "Vis kampanje", så får du opp medlemsprisen.

Har du ikke mottatt e-post med koden, send e-post til post@nfvb.no, så sender vi den til deg

Skulle det oppstå tekniske problemer rundt bestillingen, må du ta direkte kontakt med Eventim, de vil da bistå deg. De treffes på tlf. 21 95 92 00 mandag – torsdag 9.30-16.00 og fredag 9.30-15.30.

NFVBs administrasjon har ikke tilgang til systemet som billetene selges gjennom, så vi kan dessverre ikke bistå ved eventuelle tekniske problemer eller annet rundt selve bestillingen.

Hvordan motta dine billetter

Eventim har flere løsninger for å få billettene tilsendt. Vi anbefaler løsningen de kaller print@home.


NB!

Kan man ikke fremvise gyldig billett får man ikke adgang til arrangementet. Det er ditt ansvar å sørge for at billetten er lesbar for skannerne som leser billetten ved inngang til arrangementet.

Bestilte billetter refunderes ikke.


 

Hotell

NFVB har en rabattavtale med Scandic Solli, som ligger i gangavstand til Skur 13.
Dette bookes ved å gå inn på nettsiden www.scandichotels.no.
Velg Scandic Solli, ankomst og avreisedato.
Bruk bookingkode "BNFV230323" 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD