Nyheter på løpende bånd fra Framar.
Nyheter på løpende bånd fra Framar.

Framar Garden Party gir deg en smak av sommer…

Framar kommer denne våren med flere nyheter, blant annet Detangler børster i tre farger. De grer de vanskeligste floker på en skånsom og effektiv måte.  Men Framar byr også på nye fargeverktøy.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-07-03T14:40:51.0000000Z

- Framar Garden Party kommer i en lekker mappe, med åtte ulike pensler i nydelige pastellfarger, slik at du kan jobbe kreativt med farger. Er du en som brenner for farger og godt verktøy, er dette penselsettet noe for deg. Garden Party kommer også med de søteste foliene, som både gjør deg og kundene ekstra glade. Foliene sitter godt i håret og er skånsomme for kunden, opplyser Anine Skaar Haugerud, Brand Manager Tools i Tendenz Hårpleie AS.

Tilbake
ANNET INNHOLD