Bli oppdatert og inspirert under Beauty is Business!

Besøker du Beauty is Business i Oslo 25. mars har du flere muligheter til å bli inspirert og få masse påfyll påfyll, innenfor både fag og business. Alt foregår på Skur 13 ved Aker Brygge.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-03-27T09:02:03.0000000Z

I tillegg til norgesmesterskapene i hudpleie og frisering har vi et spennende program gjennom dagen. Det blir aktiviteter på scenen i "hovedsalen" og seminarer i eget lokale. For at du skal kunne planlegge ditt besøk under Beauty is Business, vil vi i god tid før 25. mars legge ut påmelding til de seminarene som avholdes i eget lokale. 


Program i seminarrom:
Du finner omtale av seminarene lenger ned i artikkelen.

Tidspunkt Tema
11.00 - 12.00 FORRETNINGSDRIFT/LEDELSE:
Arbeidsavtaler m/konkurranseklausul
12.00 - 13.00 HUDPLEIE:
Hetetokter og kalde fakta
- hvordan ta vare på huden gjennom den hormonelle runddansen
13.00 - 14.00 HUDPLEIE:
Hudpleiernes time
14.00 - 15.00 FRISØR:
Pivot Point
15.00 - 16.00 FORRETNINGSDRIFT/LEDELSE:
Kunsten å tjene mer penger!


Vi har påmelding til seminarene, men skulle det være ledig kapasitet så får du plass uten påmelding.

HER melder du deg på til seminarene.


Program på scenen:

Tidspunkt Tema
12.00 FRISØR:
Krølleløftet - foredrag og demo
14.00 FORRETNINGSDRIFT/LEDELSE:
"Salongens kunde i sentrum" - L'Oréal Professional Products
15.00 FRISØR:
Visning fra Hårologi med På Håret Front  
15.45 Parade med modeller fra NM-konkurransen Full Fashion
16.00 Premieutdeling NM

Tema spesielt rettet mot hudpleie:


Hetetokter og kalde fakta

– hvordan ta vare på huden gjennom den hormonelle runddansen

Ann-Kristin Stokke, Head of Education i Skintific AS, har et brennende engasjement for faget og er en etterspurt foredragsholder.

 

Hudpleiernes time 

Her vil bransjen møtes for diskusjon og informasjon spesielt for hudpleiere. Blant annet vil vi snakke om fagbrev for hudpleiere. 

 

 

Tema som omfatter både hudpleie og frisør:


Arbeidsavtaler m/konkurranseklausul

Du vil her møte dyktige advokater fra NHO Service og Handel med advokat Kirsti Stokland i spissen som vil gi deg nyttig kunnskap og gode råd.

 

Kunsten å tjene mer penger
Kom og hør bedriftsutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen gi deg gode råd om hvordan du kan øke inntjening i salong og hvordan du som fagutøver kan tjene mer penger! Tema som er rettet mot frisører:

”Salongens kunde i sentrum”
-
L'Oréal Professional Products

Hastigheten på endringer er økende. Enhver bransje må forholde seg til ny teknologi, nye kommunikasjonskanaler, skiftende konkurransesituation, ny lovgivning, inflasjon mm , for å tiltrekke og beholde kunder i dag og i fremtiden. Men hva driver kundenes etterspørsel og hvordan utvikler man sin salong med kundene i sentrum?
Vi berører nettopp dette i foredraget ”Salongens kunde i sentrum


Krølleløftet

Krølleløftet er et kursprogram hvor du lærer å klippe, style og pleie teksturert hår! Vi har kurset over 200 frisører og frisørelever i Norge og reiser rundt for å holde kurs. Teamet består av Natalie Beckford, Lalla Coulibaly, Stefie O. Mayazi og Barbro Sørlien.
Under Beauty is Business får du oppleve dette:

  • Velkommen til krøllenes verden - inspirerende og innsiktsfullt foredrag av Lalla Coulibaly
  • Demo av Natalie Beckford


Pivot Point 

Et opplæringsverktøy som gir deg en bedre struktur i opplæringen, alt materiell og verktøy du trenger for å gi en profesjonell opplæring av høy kvalitet med muligheter for både digital oppfølging og dokumentasjon.

Under Beauty is Business vil Pivot Point Nordic presenterer sine siste nyheter. Det vil også bli en Look & Learn, der Sofia fra Pivot Points nordiske team gir deg masse tips og teknikker med fokus på teksturet hår.

 

Hårologi

Etter snart 50 år som produktleverandør til frisører, ønsker Hårologi deg velkommen til HAIR CARE THROUGH LIFE. Hårologi har omtanke for hele mennesket og har produkter som er tilpasningsbare for ulike faser i livet, hårkvaliteter og hodebunnstilstander.

Sammen med PÅ HÅRET Front vil de på scenen formidle det Hårologi representerer av moderne og individuell hårpleie med fokus på HÅR.

Hårologi gir deg en trygg, tydelig og personlig produktserie som skaper interesse hos dagens påleste, interesserte og nysgjerrige konsumenter som vil lære seg mer.

 

Beauty is Business gir deg en fullkommen inspirasjonsdag som fagutøver i bransjen. NM i frisering og hudpleie, seminarer i stor bredde og en minimesse hvor du møter leverandører og andre viktige bransjeaktører. Alt dette får du tilgang til ved å kjøpe inngangsbillett til Beauty is Business lørdag 25. mars 2023.


Du kan forhåndskjøpe billetter på nfvb.no


Tilbake
ANNET INNHOLD