Adm. direktør Svein Ove Olsen satser stort på Beauty is Business. – Vi må være med og bidra til å skape fart og aktivitet i bransjen, sier han.
Adm. direktør Svein Ove Olsen satser stort på Beauty is Business. – Vi må være med og bidra til å skape fart og aktivitet i bransjen, sier han.

Verdant AS godt tilstede på Beauty is Business

- Vi satser stort i 2024, og vi skal synes godt på Beauty is Business på Lillestrøm i mars. Her vil vi stille med to doble stands, en stand med Davines og hudpleieserien Comfort Zone, og en med våre øvrige brands, Kevin Murphy, Eleven og K18, forteller adm. direktør Svein Ove Olsen i Verdant AS. I tillegg vil de stå for et inspirerende show.

- Det er krevende tider, og jeg er opptatt av at vi som leverandør må være med å løfte og utvikle bransjen. Det trengs en offensiv holdning for å skape resultater, og vi har planlagt en rekke med aktiviteter for neste år. Men den store kick-offen blir Beauty is Business i mars. Her vil vi vise nyheter og hva vi kan bidra med som samarbeidspartner til eksisterende og nye kunder, sier Svein Ove Olsen.

Lover spektakulært show

 - Jeg vil ikke røpe for mye, men under Beauty is Business vil vi også by på et inspirerende show med internasjonale gjesteartister fra Kevin Murphy, sier Svein Ove hemmelighetsfullt.

 - Samtidig gleder jeg meg til prisfesten. Det er inspirerende å se hva så mange dyktige fagutøvere presterer. Det å treffe gode kunder og bransjekolleger er også en hyggelig bonus.

 - Vi gleder oss til Beauty is Business 2024! sier Svein Ove Olsen.


Les også:

Minimesse på Beauty is Business


Tilbake
ANNET INNHOLD