PR Manager Marielle Godard inviterte pressen til en presentasjon av E. Sæthers nyheter for vinter- og vårsesongen 2024 i de nye lokalene på Lysaker i Bærum. Frisørdivisjonen var et eget tema.
PR Manager Marielle Godard inviterte pressen til en presentasjon av E. Sæthers nyheter for vinter- og vårsesongen 2024 i de nye lokalene på Lysaker i Bærum. Frisørdivisjonen var et eget tema.

Full fart for E. Sæther AS

- Vi girer opp mot 2024 og har nettopp ansatt et par nye medarbeidere for å yte support og opplæring. Vår største satsning er fargeserien fra EVO og Revlon Professional. Det vil gi oss et sterkere fotfeste i markedet. Jeg lover at frisørbransjen vil merke oss i 2024, sier Country Sales Manager Øivind Birkeland i E. Sæther AS.

- Med introduksjonen av fargeseriene fra EVO og Revlon Professional, er vi nå en fullsortiments leverandør. Porteføljen inkluderer i tillegg kjente brands som American Crew, d:fi, Iles Formula, RefectoCil, Zenz og Sachajan. Porteføljen vil bli løpende utvidet, og det vil dukke opp flere brands i løpet av neste år, forteller Øivind Birkeland.

Satser i Norge

E. Sæther AS har nylig flyttet inn i nye flotte lokaler på Lysaker utenfor Oslo. Det speiler at selskapet har en fin vekst gjennom de siste to - tre årene og det er naturlig at administrasjonen og salgsapparatet utvides. Tyngdepunkter er dufter og selskapet har sikret seg en rekke premium brands på nordisk basis. Men nå utvides altså den profesjonelle frisørdivisjonen.

 - Det blir en spennende reise for oss i 2024.  Vi har lagt planene for et flott kurstilbud, og vi vil gjennomføre et road-show landet rundt, avrunder Øivind Birkeland.

PR Manager Mabrielle Godard har mange merkevarer i E. Sæthers portefølje, blant annet American Crew.

Se også:

Beauty is Business Minimesse - mulighetenes arena

Tilbake
ANNET INNHOLD