Vakre vipper gir stor oppmerksomhet
Vakre vipper gir stor oppmerksomhet

Vippeextension: Bygg ekspertise, få flere kunder

Markedet for vippeextension har hatt en meget sterk vekst gjennom de siste årene. Både kunder og salonger etterspør kvalitetsorienterte, profesjonelle behandlere og profesjonelle produkter. Gode resultater krever ekspertise, en investering som kan tjenes raskt inn.

NeglAkademiet har et samarbeid med LAVERIA, en norsk totalleverandør innen vippeextension. Gründeren av LAVERIA, Marina Khanam Rasool, holder egne kurs og kurs for NeglAkademiet. Hun har bred erfaring som totalleverandør innen vippeextensions. Hennes oppfordring til fagpersoner som ønsker å jobbe profesjonelt er klar;

 - For det første må du gå kurs for å lære deg teknikkene med vippeextension.  Vi tilbyr grunnkurs som går over tre dager. Det gir deg grunnleggende ferdigheter innen teori og teknikk. Her påføres syntetiske vipper, noe som gir et pent og naturlig resultat. Etter endt kurs må deltagerne sende inn bilder av sitt arbeid for videre coaching og personlig oppfølgning.

- For det andre trengs det en god del tålmodighet og mye øving før man mestrer faget, fremholder hun.

Er det penger å tjene? - Det vil jeg absolutt si. Ikke bare utvider du behandlingsmenyen med noen av de mest populære behandlingene, marginene er også veldig gode, sier gründeren av LAVERIA, Marina Khanam Rasool.  LAVERIA holder til i de samme lokalene som NeglAkademiet på Skøyen i Oslo. Produktene selges også gjennom vår nettbutikk, opplyser kursholder Sofia Peersen i NeglAkademiet. 

Hva kreves av investeringer?

 - I tillegg til behandlingsbenk og vippeprodukter, så trenger du et behandlingsrom og et organisert arbeidsområde. LAVERIA tilbyr en startpakke som en del av kursprisen for å hjelpe deg i gang, opplyser Marina.


Er det penger å tjene?

 - Det vil jeg absolutt si. Ikke bare utvider du behandlingsmenyen med noen av de mest populære behandlingene, marginene er også veldig gode. Et nytt sett med klassiske vippeextensions ligger på ca. kr 1500, og har produksjonskostnader som starter så lavt som kr 150. Vippeextensions er derfor en utmerket tilleggstjeneste som øker både kundebasen og inntektene, avrunder Marina.


Saken står også på trykk i NFVBs magasiner FRISØR og HUD & velvære nr. 4 2023 

Tilbake
ANNET INNHOLD