Janssen er en familieeid bedrift. Fra venstre: Reinhart Janssen, Katrine Birkelid Mitseim, Hannelore Thoma og Ulrich Janssen.
Janssen er en familieeid bedrift. Fra venstre: Reinhart Janssen, Katrine Birkelid Mitseim, Hannelore Thoma og Ulrich Janssen.

UpNorth SkinCare AS ny distributør av Janssen Cosmetics og Inspira Cosmetics

Katrine Birkelid Mitseim har avsluttet sitt formelle eier- og arbeidsforhold hos Esthetica AS. Nå har hun startet et nytt selskap, UpNorth SkinCare AS. Hun tar med seg merkevarene Janssen Cosmetics og Inspira Cosmetics inn i det nye selskapet.

Katrine har 20 års fartstid i bransjen, og har for mange vært Estheticas ansikt utad. Fokusområdet har spesielt vært kundetilfredshet og service. Gjennom årene har hun jobbet med mange leverandører som scorer høyt på utviklingen av nye produkter. Hun sier dette om UpNorth SkinCares forretningsfilosofi:

 - For UpNorth Skincare AS er det særlig viktig at våre kunder skal ha god inntjening på de produktene de kjøper fra oss. Det faglige skal være på topp, og da trenger vi en bransje som vet å verdsette seg selv, slik vi gjør.


Formidler fagkunnskap

Katrine peker på konkurransen fra nettbutikker som en utfordring for bransjen.

 - Etter min mening er klinikkenes største utfordring konkurranse fra nettbutikker og andre aktører uten samme kunnskap og forståelse for riktig pleie av hud og hudproblematikk. UpNorth SkinCare AS skal være en profesjonell aktør i bransjen, og vi jobber fokusert med at våre produktserier skal forbli anerkjente og anbefales av våre kunder.  Vi vil selvsagt kjøre kampanjer og tilbud til våre kunder, og kommunisere kvalitet for dere og sluttbrukerne.


Satser på kurs og kompetanse

Kursholder Jette Aagard har over 25 års erfaring som hudterapeut, og hatt faglig ansvar for mange ulike serier. Nå er hun med på laget i UpNorth SkinCare AS.

 - Jette har spesialisert seg på kosmetisk kjemi og fordypning i hudens unike verden. Vi er glade for å ha henne med på laget, og vil tilby våre kunder både «Focuskin by Jette» kurs, samt kurs med henne for våre merkevarer, opplyser Katrine Birkelid Mitseim.

Kjent kursholder. UpNorth-kundene vil blant andre stifte bekjentskap med Jette Aagard. 

Virkningsfulle produktserier

I over 30 år har familien Janssen satt søkelyset på å bruke aktive ingredienser med dokumentert effekt i samarbeid med Dr. Sacher Kosmetik. 

 - Janssen Cosmetics tilbyr mer enn 250 salgs- og spesialprodukter. Selskapet opererer i 85 land og var det første selskapet i Tyskland som kombinerte og utviklet de mest anerkjente ingrediensene fra den bioteknologiske og den naturlige verden, opplyser Katrine.

 - Det nyeste fra Janssen Cosmetics er omformulering av Sensitive serien, som nå er en anbefalt serie for bruk under og etter kjemoterapi og strålebehandling. Denne typen behandlinger stresser huden ekstremt og alle hudpleieklinikker burde ha slike behandlinger på sin meny, mener hun.

 - Vår andre serie, Inspira Med er en effektiv medisinsk peeling serie med samme opphav som Janssen Cosmetics. Behandlingene gir en perfekt synergi med Janssen Cosmetics. Produktene kan brukes både i kabinett og som salgsprodukter. Salgsproduktene byr på et spennende utvalg i forhold til årstider og trender.


Bærekraftig

 - Våre merkevarer har høyt fokus på bærekraft, både for mennesker og miljø. Vi gleder oss til veien videre og ønsker gamle og nye kunder velkommen til å ta kontakt. Dere finner meg på mailadresse katrine@upnorthskincare.no formidler Katrine Birkelid Mitseim.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD