Banketten på kvelden samlet mange festglade frisører, med Alex Rosén som konferansier.
Banketten på kvelden samlet mange festglade frisører, med Alex Rosén som konferansier.

Trondheim Hair Open 2023: Flott og viktig dag for frisørbransjen

 – Vi hadde en fantastisk dag på Scandic Nidelven med show, konkurransefrisering, leverandørstands og masse publikum. Flere skoler var med på konkurranse og laget show, noe som er meget viktig for rekruttering til faget vårt, forteller oldermann Nina Riber i Trondheim Frisør - og Velværelaug!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-01-15T15:21:31.0000000Z

 – Det var også supert med besøk av verdensmester Karam Abdelhadi, der vi hedret ham som han fortjener og feiret 40-årsdagen i Trondheim. Banketten på kvelden samlet mange festglade frisører, med Alex Rosén som konferansier.

Vi oppsummerer at Trondheim Hair Open befester seg som en viktig arena for regionens etablerte og kommende frisører. Sjekk også stemningen på NFVBs Instagram og Facebook

Tilbake
ANNET INNHOLD