NFVBs landskonferanse 2024

Vi har gleden av å invitere delegater fra alle medlemsbedriftene til NFVBs landskonferanse fredag 8. mars 2024! Landskonferansen er en rådgivende arena, der medlemsbedriftene sammen med NFVBs styre og administrasjon diskuterer prioriteringer for kommende perioder. Tema for konferansen er ny innsikt, utfordringer og muligheter. Blant annet presenteres og diskuteres to nye og omfattende bransjeundersøkelser.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-02-29T23:05:01.0000000Z

Fremtiden er NÅ!

Som medlem i NFVB har du en unik mulighet til å påvirke, både gjennom innspill til organisasjonens tillitsvalgte og ikke minst hvordan du og din bedrift jobber i hverdagen. Alt NFVB har på agendaen har betydning for bransjens fremtid – og din bedrift. NFVB jobber etter en langsiktig plan, og er nå inne i den siste delen av nåværende strategiplan. Det er tid for å se fremover, og vi trenger deg til å sikre retning.  Møt andre salongeiere/ledere til fruktbare diskusjoner.


NFVB Landskonferanse 8. mars

Thon Hotel Arena på Lillestrøm

Tidsplan

09:00  Registrering

09:30  Velkommen til Landskonferansen v/president og direktør

10:00  FAFO-rapporten – den store frisør- og velværeundersøkelsen  

11:45  NFVB-omdømmeundersøkelse – nøkkelfunn

13:45  Landslaget – konkurranser som rekruttering

14:30  Gruppediskusjoner – strategisk vektlegging av funnene i FAFO-undersøkelsen  

15:30  Gruppediskusjoner – strategisk vektlegging av funnene fra omdømmeundersøkelsen 

17:30  Avslutning

19:30  Middag 

 

Påmeldingsfrist: 18. februar
- Det er ikke lenger mulig å melde seg på.

 


Faglig fyrverkeri

Lørdag samme helg og samme sted arrangerer NFVB Beauty is Business, med norgesmesterskapene i frisering og hudpleie. Det toppes med Prisfesten lørdag kveld, bransjens mest fantastiske fest, og en hyllest til et dedikerte fagfolk – og alle de som brenner for verdens beste yrke.

Gjør dette til en berikende og artig bransjehelg. Delta både på landskonferansen, NM og Prisfesten!

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD