Det å få være en del av det norske landslaget, og være med på deres oppkjøring og deltagelse i år har vært en opplevelse av de sjeldne, sier NFVB-president Espen Sævold. 
Det å få være en del av det norske landslaget, og være med på deres oppkjøring og deltagelse i år har vært en opplevelse av de sjeldne, sier NFVB-president Espen Sævold. 

Konkurranser gjør deg sterk!

VM i frisering i Paris denne høsten var en uforglemmelig opplevelse. Å se frisører fra hele verden konkurrere og vise sin kreativitet, er en påminnelse om mangfoldet og talentet i vår bransje.

VM-deltakelse er en unik mulighet til å knytte bånd, dele erfaringer og hente inspirasjon. Det er bemerkelsesverdig hvordan vårt yrke bringer folk sammen, uavhengig av nasjonalitet eller kultur. Hver deltaker bringer sitt unike perspektiv og kreativitet inn i konkurransen. Det gjør det utrolig spennende å følge med.

 

Det å få være en del av det norske landslaget, og være med på deres oppkjøring og deltagelse i år har vært en opplevelse av de sjeldne.  Det er mange år siden jeg har sett slik entusiasme og inkludering av alle på laget.  Når det i tillegg blir kronet med plasseringer helt i toppen for mange, og ikke minst seieren til KaRam som kronen på verket. KaRams seier er en inspirasjon for oss alle, og den viser at talent og dedikasjon virkelig kan føre til suksess i frisørverden.

NFVBs satsing på konkurranse som rekruttering til faget kunne vel ikke få en bedre dytt enn dette, når det gjelder å få frisørfaget på agendaen. Ikke for å snakke om hvilken enorm påvirkning dette har på vårt omdømme. Frisør – verdens beste yrke!

KaRams seier er en inspirasjon for oss alle, og den viser at talent og dedikasjon virkelig kan føre til suksess i frisørverden.

Jeg håper at mange i hele landet har latt seg inspirere av jubelscenene fra Paris, og deltar i de lokale mesterskapene rundt om i landet denne vinteren.  Ikke minst håper jeg skolene kjenner sin besøkelsestid og viser frisørelevene hvilken unik mulighet konkurransedeltakelse er for en karriere i faget vårt.

Det å være med å konkurrere, om det så bare er én gang, gir utøveren ferdigheter det er vanskelig å tilegne seg i hverdagen. Det å bruke av fritiden sin på å perfeksjonere jobben sin gir fortrinn og faglig tyngde få kan matche.

 

I mars er det tid for Beauty is Business igjen. Der kommer det til å være mye som skjer, ikke minst blir det spennende å være på en ny arena. Men jeg håper mest av alt at landslagets innsats i Paris har inspirert mange, og at vi vår rekordmange deltakere.


Så ta utfordringen min: Meld deg på konkurransen, om det er herre, dame, bilde eller live, betyr lite. Det viktigste er at du er med.


  • Meld deg på NM 2024 HER.
Bli med på NM 2024 oppfordrer NFVB-president Espen Sævold. Påmeldingsfrist er 12. februar 2024.

 

 

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD