Bransjens gjeveste bedriftskonkurranser!

Er din bedrift den neste vinneren i en av de følgende konkurransene: Årets Hudpleiebedrift, Årets Frisørbedrift eller Årets Frisørkonsern? Å være nominert til de prestisjefylte prisene betyr mye for de ansatte og bedriftens omdømme, og å vinne dem vil gi bedriften en særstilling som den beste blant de beste!
Frist for registrering og innsending til første fase i konkurransen var 5. desember.Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-12-20T15:06:41.0000000Z

Tidligere deltagere har meldt tilbake at det å være med i konkurransen har gitt dem en dypere innsikt og oversikt i egen bedrift. Deltakelsen har også bidratt til utvikling av bedriften og styrket teamet. Du har med andre ord alt å vinne ved å delta.

  

HVEM KAN DELTA I KONKURRANSEN

Frisørbedrifter og frisørkonsern som er medlemmer i NFVB kan delta. Består bedriften/konsernet av flere avdelinger/selskap, må alle være meldt inn i NFVB.

Alle norske bedrifter som har hudpleie som hovedaktivitet/-tjeneste, og som er registrert med NACE-kode 96.040 og 86.909 i Brønnøysundregistrene, kan delta i konkurransen.

 

KONKURRANSEN

Konkurransen er delt i to faser:

Fase 1: Bedriften svarer på spørsmål om organisering og drift av bedriften. Spørsmålene besvares og leveres i et digitalt skjema som man finner link til i denne artikkelen. Juryen gjør sine vurderinger og setter poeng i henhold til det som er fastsatt i juryeringsskjemaet. Deltakerne med høyest poengsum går videre til neste stadium.  

Fase 2: Deltakere som går videre til runde 2 mottar et word-dokument som skal fylles ut med dokumentasjon og fakta om bedriften innenfor aktuelle temaer/områder. Frist for innlevering informeres om til de som har gått videre til denne fasen.   
Juryen gjør sine vurderinger og gir poeng i henhold til det som er fastsatt i juryeringsskjemaet.   

  

NOMINERING OG KÅRING AV VINNERE

Juryen nominerer inntil 4 deltakere som offentliggjøres i NFVBs digitale kanaler og magasiner.

Vinnerne kåres under Prisfesten på Thon Hotel Arena på Lillestrøm lørdag 9. mars 2024.

Nominerte må selv kjøpe billetter til Prisfesten. Følg med i våre digitale kanaler for informasjon om bestilling av billetter!

 

REGLEMENT

Trykke på lenken for konkurransen du vil delta i.

Årets Hudpleiebedrift

Årets Frisørbedrift

Årets Frisørkonsern

 

PÅMELDING

For å delta i konkurransen må du fylle ut dette påmeldingsskjemaet. I bekreftelsen du mottar etter påmeldingen, finner du link til det digitale spørreskjemaet for fase 1 i konkurransen.

Frist for innsending til fase 1: 5. desember

 

SPØRRESKJEMAENE

Før du går inn i spørreskjemaet må du ha alle svarene klare. Du finner spørsmålene du skal svare på ved å trykke på lenkene under.
Har du startet på besvarelsen må du fullføre den for å være med i konkurransen.

Årets Hudpleiebedrift

Årets Frisørbedrift og Årets Frisørkonsern

 

DELTAKERAVGIFT

Deltakeravgiften for konkurransene faktureres 1. januar 2024.   

Priser (eks. mva.):

Årets Hudpleiebedrift - medlemmer i NFVB kr 1 136,-/ ikke medlemmer i NFVB 2 360,-

Årets Frisørbedrift kr 1 136,- (kun for medlemmer i NFVB)

Årets Frisørkonsern kr 1 944,- (kun for medlemmer i NFVB)

 

NFVB BRANSJESTANDARD

Gjennom NFVB Bransjestandard tydeliggjør vi at våre medlemsbedrifter jobber dedikert for å være profesjonelle, kvalitetsbevisste og gi trygge arbeidsplasser. Du kan lese mer om NFVB Bransjestandard HER.

Har du ennå ikke sendt inn til NFVB Bransjestandard fase 1, som handler om lovpålagt forretningsdrift, send e-post til post@nfvb.no, så sender vi deg materiell og link til egenrapporteringsskjema, så din bedrift også blir godkjent for NFVB BRANSJESTANDARD fase 1.


JURYERINGEN

Fase 1

Jurymedlemmene gjennomgår de innsendte bidragene og setter sine poeng i henhold til juryskjemaet. Poengene fra juryens medlemmer summeres og de bidragene med høyest poengsum går videre til fase 2.

Spørsmål med faste svaralternativer utløser poeng i forhold til avkrysset alternativ. Poengene er satt i henhold til hva som bidrar til trygge og solide bedrifter, for både eier, ansatte og kunder.

Besvarelsen av spørsmål som skal fylles ut med bedriftens egne tall/fakta, tildeles poeng etter en vurdering mot bransjens gjennomsnitt og/eller i forhold til tall/fakta fra de andre deltakerne.

 

Fase 2

Jurymedlemmene gjennomgår det innsendte materiellet og setter poeng i henhold til juryskjemaet. Poengene fra juryens medlemmer summeres, og bedriftene med høyest poengsum er de nominerte, og den bedriften med totalt flest poeng er konkurransens vinner.

Juryens arbeid gjøres ved både å vurdere hvert bedrifts bidrag isolert, men også ved å se de i forhold til hverandre.

Det er ofte tett i toppen, og det er ikke mange poeng som skiller de nominerte fra de beste av de ikke nominerte. Det samme kan gjelde differansen i poeng mellom vinner og de andre nominerte.Tilbake
ANNET INNHOLD