Fotokonkurransen Årets Hudpleier 2024

NFVB lanserer nå en ny konkurranse for hudpleiere. Her kan man vise sin faglige dyktighet gjennom en fotokonkurranse med to kategorier - Hudbehandling og Bryn.
Frist for påmelding er 20. desember 2023, og innleveringsfrist er 10. januar 2024.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-12-21T17:49:18.0000000Z

Fotodokumentasjonen for kategoriene Hudbehandling og Bryn krever god fagkunnskap, gode forarbeider og god gjennomføring. Den som kåres til Årets Hudpleier skal vise arbeider som imponerer både jury og bransjekolleger. Så skal det også være stor ære og prestisje forbundet med tittelen Årets Hudpleier.

 

NFVB oppfordrer alle som "brenner for faget" til å delta i faglige konkurranser. Det skjerper deltakerne og øker fagkompetansen. Det gir utslag på kundetilfredshet og på bransjens omdømme. NFVB arranger derfor både norgesmesterskap live på en arena, samt en fotokonkurranse og en bedriftskonkurranse, der man sender inn bidrag til en juryering. Alle prisene deles ut under bransjens store prisfest. Se mer informasjon sist i artikkelen. 

REGLEMENT

Før du starter forberedelsene til konkurransen, er det viktig at du setter deg inn i reglementet for kategorien/e du vil delta i:

Reglement Årets Hudpleier - Hudbehandling

Reglement Årets Hudpleier - Bryn


FRISTER

Registrering av deltakelse: 20. desember 2023

Levering av bidrag digitalt: 10. januar 2024


PÅMELDING

Meld deg på til konkurransen HER.


NOMINERTE

De nominerte kunngjøres i februar. 

 

PRISFESTEN

Kåring av vinnere i fotokonkurransene gjøres under Prisfesten lørdag 9. mars i Norgessalen på Thon Hotel Arena – Lillestrøm.

Mer informasjon om dato for start av billettsalg kunngjøres senere på NFVBs nettside og sosiale medier. Følg NFVB på Facebook og Instagram.

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD