Kreativ leder i PÅHÅRET, Peter Vonkunz Brun mener internasjonal deltagelse er med på å løfte frem mulighetene som ligger i frisøryrket. – Så får vi se hvordan det går for meg i denne konkurransen, smiler han. Saken oppdateres.
Kreativ leder i PÅHÅRET, Peter Vonkunz Brun mener internasjonal deltagelse er med på å løfte frem mulighetene som ligger i frisøryrket. – Så får vi se hvordan det går for meg i denne konkurransen, smiler han. Saken oppdateres.

Peter Vonkunz Brun i celebert selskap

- Jeg er beæret over å ha blitt pre-nominert til å delta i International Hairdressing Awards 2023 i kategorien International Hairdresser of The Year.  Man blir invitert til å delta basert på det man har gjort faglig, gjennom ulike aktiviteter og det man gjør på sosiale medier, forteller kreativ leder Peter Vonkunz Brun i PÅHÅRET kjeden.

 - Jeg har deltatt i mange konkurranser i Norge, men det er ekstra hyggelig å bli lagt merke til internasjonalt, etter å ha stått på scenen og vært intervjuet i internasjonale frisørmagasiner gjennom en årrekke.  Det har trolig gitt meg en profil utenfor landets grenser. Det å bli pre-nominert sammen med 50 profilerte, internasjonale tungvektere til å delta i denne konkurransen, er givende og en vitamininnsprøytning, smiler Peter Vonkunz Brun fornøyd.

Toppnavn

Blant konkurransedeltagerne finner vi mange navn fra frisørbransjens internasjonale elitedivisjon. Angelo Seminara, Antoinette Beenders, Sally Brooks og Christophe Gaillet (alle har vært dommere i vårt eget Årets Frisør!) er kjent for norske frisører og på topp 50 listen. Det blir en hard konkurranse, der man kan si seg fornøyd med å delta, selv om det ikke blir topplassering.

 - Så vidt jeg vet er jeg den første norske stylisten som har vært med i denne konkurransen. Det er jeg selvsagt fornøyd med. Ikke minst det at det er mulig å nå opp med ståsted i Norge. Det viser hvilke muligheter som ligger i vår bransje, faglig og karrieremessig, sier Peter.

Han legger til at hans engasjement strekker seg ut over egne prestasjoner.

- Vi snakker hele tiden om å bygge bransjens omdømme og vise hva bransjen har å by på for å rekruttere nye talenter til frisøryrket.  Jeg mener å trekke frem norske stylisters prestasjoner nasjonalt og internasjonalt er et bidrag til å stimulere ungdom til å velge frisøryrket som karrierevei.

Tilbake
ANNET INNHOLD