Keune DETOX er inspirert av hudpleiebehandlinger, og gjenskaper stadiene i ansiktspleie for hodebunnen.
Keune DETOX er inspirert av hudpleiebehandlinger, og gjenskaper stadiene i ansiktspleie for hodebunnen.

Oppfriskende pleieritual med Keune DETOX

Øk inntektene ved å tilby personlige og individuelt tilpassede salongbehandlinger. Keune DETOX byr på en syv stegs hår- og hodebunnsrutine som tilpasses hver enkelt kunde. Pleieritualet gir økt kundetilfredshet og knytter kundene tettere til salongen. Konseptet inkluderer også produkter til hjemmebruk, og stimulerer derfor til et mersalg.

Du kan tilpasse ritualet kundenes behov.  Start med å fukte håret og påfør Care Derma Peeling i hodebunnen, masser og skyll ut.  Deretter vasker du håret to ganger med Care Clarify Shampoo for en grundig rens og skyll ut.  Påfør deretter ønsket Care mask med en Elixir ampull og la det virke i 3-5 minutter, før det skylles ut.  Så påføres Keratin Miracle Elixir Spray i det fuktige håret, før behandlingen avsluttes med Care Lumi Coat Luminious Shine Spray, eller Lumi Coat Supreme Cream.


Før kunden forlater salongen, kan du legge opp et individuelt tilpasset program med tilhørende rens- og pleieprodukter for hjemmebehandling. Mer info: www.everyhair.no


Tilbake
ANNET INNHOLD