Vinnersalongen får ett års forbruk av Wella produkter til en verdi opp til 500.000 kroner.
Vinnersalongen får ett års forbruk av Wella produkter til en verdi opp til 500.000 kroner.

Wella Family Fund: Stem frem din favoritt!

De seks finalistene til Wella Family Fund er kåret. Nå kan du være med å stemme frem din favorittsalong på Wellafund.com/no.  Den digitale avstemmingen foregår frem til 2. oktober. Vinneren kåres 7. oktober. Sjekk for øvrig #WellaFamilyFund.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-09-14T11:59:49.0000000Z

Det ble en rekordoppslutning om prosjektet Wella Family Fund. Hele 888 salonger ble denne gangen nominert av kunder eller på bakgrunn av søknad av salongens eiere. Prisen skal bidra til å løfte frem lokale helter, og det er et krav at de ikke inngår i en kjede eller har omsetning som overstiger 5 millioner kroner.

De nominerte er…

De seks finalistene som er plukket ut av juryen med geografisk spredning rundt om i sine respektive regioner er: Region Oslo: Salong Aqua Rikshospitalet v/Tone Lanto, Region Nord: Hårstrået Frisør/Narvik, Region Sør: In Hårdesign/Lillesand, Region Øst: Hair by Kiesler/Tønsberg, Region Vest: Ørsta Hårdesign/Ørsta, Region Trøndelag: Salong Michel/Verdal.

Vinnersalongen får ett års forbruk av Wella produkter til en verdi opp til 500.000 kroner. Vinneren forplikter seg til å arrangere Wella Week, som byr på en mulighet til å gi tilbake til lokalsamfunnet.

Konseptet, som ble lansert i fjor, var initiert av Hanne Klausen Hamre, Country Manager Wella Norway. Fjorårets suksessoppslutning har medført at de øvrige nordiske landene gjennomfører tilsvarende konkurranser.

Du kårer vinneren.  Juryen som nominerte de seks finalistene bestod av; Hanne Klausen Hamre, Country Manager Wella Company Norway, Glenn Veiby, konsernsjef Raise Gruppen, Anne Mari Halsan, adm. direktør NFVB, Cecilie Krogh Sundbø, stylist/influenser og eier av Salong Vest i Oslo, samt Bjørn Kollerud, journalist i Magasinet FRISØR. Nå er det opp til deg å stemme frem vinneren.

Tilbake
ANNET INNHOLD