Oslo og Omegn Frisør- og Velværelaug stod som arrangør, med duoen Peter Vonkunz Brun og Renate Forseth som drivende krefter. – Vi er storfornøyd med oppslutningen. Det gir inspirasjon til å fortsette på dette dugnadsprosjektet, sier Peter.
Oslo og Omegn Frisør- og Velværelaug stod som arrangør, med duoen Peter Vonkunz Brun og Renate Forseth som drivende krefter. – Vi er storfornøyd med oppslutningen. Det gir inspirasjon til å fortsette på dette dugnadsprosjektet, sier Peter.

Ny suksess for fotokonkurransen #BakStolen Awards

Initiativtagerne Peter Vonkunz Brun og Renate Forseth kunne notere seg en fantastisk oppslutning om prosjektet BakStolen Awards. Mer enn 3000 bidrag var status for fotokonkurransen, og 170 deltagere møtte opp på prisfesten i Oslo 16. september.

 - Vi er veldig fornøyde. Det er andre gang vi arrangerer BakStolen Awards, og vi fikk denne gangen inn mer enn 3000 bidrag. Det er også ekstra hyggelig at 170 frisører dukket opp på prisfesten. Det er en dobling fra i fjor, smiler Peter Vonkunz Brun før han entret scenen i kraft av å være kveldens konferansiér.

Han retter en stor takk til sponsorer, som har bidratt med premier og økonomisk støtte, og dermed bidratt til å løfte arrangementet.

- Frisørleverandøreneres forening har gitt et viktig bidrag, og jeg vil takke L’Oréal, Wella, Tendenz, og Everyhair Norge for sine bidrag på scenen og de flotte premiene vi kunne dele ut til vinnerne. Ikke minst har Oslo og Omegn Frisør- og Velværelaug, som står som arrangør, vært en viktig medspiller for å realisere arrangementet, sier Peter, som er oldermann i lauget.

Lav terskel

Konseptet BakStolen Awards er en Instagram-konkurranse, der alle kan bidra ved å sende inn bilder fra arbeidene i salongen. Det koster ingenting å bli med, og konkurransen er åpen for alle, uavhengig av om man er med i bransjeforeninger, laug eller har andre tilknytningsformer. Det norske prosjektet er en blåkopi av den internasjonale konkurransen behindthechair.com, som har blitt en stor suksess, ikke minst på grunn av reiserestriksjonene under koronapandemien. Instagramkonkurranser er definitivt tilpasset frisørbransjens virkelighet.

Kjempejobb for juryen

I år var antall priser økt fra fem til syv, og med over 3000 arbeider som skulle vurderes. Det ble en kjempejobb for juryen, poengterer Peter Vonkunz Brun.

- Jeg vil takke juryen, som bestod av Louise Kjær, We are One, Stian Holter, Tendenz Hårpleie, Lene Larsgaard Bjørnland, Wella Professionnal, Steffen Marthinsen, L’Oréal Professionnel, og Nicola Groszdic, Inch. De gjorde en kjempejobb.

Og vinnerne er…

- Reels; Natalie Beckford

- Styling; Maiken Transeth

- Klipp; Karam Abdelhadi

- Negler: Oda Langdal

- Educator; Stian Holter

- Før og etter; Sigrun Eikeland

- Farge; Elisabeth Rendall

Se video fra prisutdelinger her

Tilbake
ANNET INNHOLD