Metal DX Concentrated Oil har særdeles gode testresultater.
Metal DX Concentrated Oil har særdeles gode testresultater.

Kraftfull beskyttelse fra L'Oréal

L’Oréal Professionnel lanserer en ny Metal DX Concentrated Oil. Den har dokumenterte egenskaper for å motvirke at metall trenger inn i hårfibrene ved vasking av hår, noe som kan påvirke fargeresultatet og øke risikoen for slitasje og knekte hårstrå.

Den rike teksturen, konsentrert med aktive stoffer absorberes umiddelbart av hårfibrene, uten å tynge håret.  Ifølge L’Oréal Professionnels egne tester, etterlates håret med 97 % reduksjon i knekte hårstrå, dobbelt så mye glans og et jevnere fargeresultat.  Den konsentrerte oljen er fordelt i mikrodråper med en blandingshastighet som er 40 ganger raskere enn en standard prosess.

Produktet oppgis å være tilgjengelig i utvalgte salonger og hos utvalgte e-forhandlere fra oktober.

Mer info: L’Oréal PPD Norge / www.lorealprofessionnel.com / #MetalDetox


Tilbake
ANNET INNHOLD