Magasinet FRISØR nummer 3/22 gir deg fornyet inspirasjon.
Magasinet FRISØR nummer 3/22 gir deg fornyet inspirasjon.

Faglig fyrverkeri i magasinet FRISØR

Det var en sann glede å være til stede da Norge hentet hjem ikke mindre enn fire medaljer fra OMC Hairworld / VM i frisering i Paris. Oppleve fantastiske frisyrer, utført av superdedikerte fagfolk. Være med på feiringen da innsatsen ble belønnet med medaljer i sterk internasjonal konkurranse. Gledeshyl, tårer, latter. Det er sterke inntrykk, og viser hva sann pasjon for faget og godt teamwork kan medføre.  Det ligger mye lærdom for alle der.

FRISØR nummer 3 2022 forteller mange historier. Det er mange ulike reiser man kan gjøre, både bokstavelig og i overført betydning.  Reisen til Årets Frisørkonsern, Frisørkjeden Tango Norge, handler om en salong som har hatt en eventyrlig vekst – og der reisen er langt fra over.  Anita Wæraas, regionsvinner i Årets Frisør, skriver et reisebrev fra da hun var finalist i verdens største frisørkonkurranse. Unge prisvinnere som Ingrid Fossum og Maiken Leonardsen Jensen, henholdsvis Årets Kolorist og Årets Influencer, er veldig opptatt av farger på sine faglige reiser.  Alles historier er din inspirasjon. Hvor går din reise?

 

Kolleksjonene vi presenter i denne utgaven setter farger i fokus. Tre av de kommer langveisfra, det vil si de er prisvinnende frisyrer fra Australia. Kan vi da si at vi virkelig løfter blikket? Uansett så er dette «mat» for sultne, kreative kolorister, og alle andre som liker å sette farge på tilværelsen.

 

NFVB jobber alltid med bransjeutvikling, som inkluderer fag og forretning. Du selg­er ikke bare en klipp, du selger en «pakke» som inkluderer skjønnhet og velvære, kunde­forståelse og bærekraftig business. Det er viktig at du jobber bevisst med dette, setter deg mål som skaper en fremtidsrettet arbeidsplass, med medarbeidere som drar lasset sammen.  NFVB Lederprogram med Alf Inge Cleve-Stiansen har utviklet mange salongledere, og artiklene i dette magasinet kan motivere til at din bedrift gjør en formidabel resultatutvikling.

 

Som alltid er magasinet FRISØR en kilde til informasjon og inspirasjon.  Som ansvarlig utgiver føler NFVB på et bransjeansvar, der vi gjennom mange ulike aktiviteter bygger fagkunnskap, skaper gode rammevilkår for sunne bedrifter og jobber for at bransjen skal ha et godt omdømme. «Alt henger sammen med alt».  


Redaktør Jarl Martin Garder i magasinet FRISØR.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD