Vi oppfordrer alle frisørsalonger å bli med i årets Klipp med mening.
Vi oppfordrer alle frisørsalonger å bli med i årets Klipp med mening.

Klipp med mening

For femte året på rad inviterer vi alle frisør- og velværesalonger til å bli med på «Klipp med mening» i oktober.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-09-26T07:14:12.0000000Z

Vi inviterer alle frisør- og velværesalonger til å bli med på «Klipp med mening» én eller flere dager i uke 42, altså i TV-aksjonsuka. «Inngangsbilletten» for å være med er å donere en sum til årets TV-aksjon fra dagens eller ukens omsetning. Dette kan være hele omsetningen, overskuddet, eller en sum per kunde – alt ettersom hvor mye salongen har muligheten til å gi.

Det skal være enkelt å delta og en verktøykasse med nedlastbart materiell kan lastes ned HER

"Våre hverdager er fylt av mening, vi betyr mye psykososialt for våre kunder og gir dem en velfortjent stund med velvære og oppmerksomhet. Og med aksjonen Klipp med mening understreker vi at frisører er langt mer enn bare kundebehandlere, de er høyt kvalifiserte fagmennesker som lever og ånder for andre mennesker! Vi oppfordrer alle frisørsalonger å bli med i årets Klipp med mening"

Anne Mari Halsan, administrerende direktør, Norske frisør- og velværebedrifter


Mer info finner du her

Tilbake
ANNET INNHOLD