Gentlemens Tonic tilbys både som et behandlingsregime, men også som produkter for videresalg, her fra The Well i Oslo.
Gentlemens Tonic tilbys både som et behandlingsregime, men også som produkter for videresalg, her fra The Well i Oslo.

Gentlemens Tonic: Nå er det guttas tur!

Gentlemens Tonic er et prisvinnende premium brand til frisør-, spa og velværekonsepter. Som navnet tilsier er det utviklet spesielt for menn. Merket tilbyr den moderne mannen et tradisjonelt utvalg av produkter til hår og skjegg, samt en rekke produkter til hudpleie- og velværebehandlinger. Dette inkluderer ansiktsbehandlinger, massasjer, hånd- og fotbehandlinger, hårfjerning, hårklipp, farger og tradisjonell barbering.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-06-24T07:15:39.0000000Z

Kjernefilosofien er diskré selvsikkerhet og byr på en mulighet for menn til å oppleve det høyeste nivået av dedikert velvære og oppmerksomhet, skal vi tro leverandøren Skinthal as. Gentlemens Tonic har vunnet en rekke priser internasjonalt, og er nå tilgjengelig i Norge.  Sjekk www.skinthal.no


Tilbake
ANNET INNHOLD