Skincare Day bød på behandlinger som kan utføres både av hudpleiere og medisinsk personale.
Skincare Day bød på behandlinger som kan utføres både av hudpleiere og medisinsk personale.

Esthetica International Expert Weekend i Oslo

Fredag og lørdag 10. og 11. juni bød internasjonale eksperter på faglig oppdatering med live-presentasjoner og demonstrasjoner innen fagområdene microneedling og injeksjoner.  Det var et etterlengtet tilbud og faglig påfyll i eliteserien, skal vi tro de fremmøtte deltagerne på Hotel Bristol i Oslo.

Arrangøren Esthetica hadde valgt å dele opp week-enden. Fredagen var viet microneedling og ulike hudpleiebehandlinger.  Her fikk deltagerne en grundig gjennomgang av behandlingsrutiner, effekter og resultater professor Dr. Matthias Aust, som var fløyet inn fra Tyskland for anledningen.  Et interessant aspekt er at man kan bruke microneedling på hele kroppen, ikke bare ansikt.  Avhengig av dybden på nålene kan behandlingene utføres av både hudpleiere og medisinsk personale.

Vi fikk demonstrert bruk av metoden for stimulering av kollagenproduksjonen, behandling av akne arr og keloide arr behandling på ben og kropp.

Siste del av dagen var viet teknologiutvikling og ulike hudpleiebehandlinger. Lørdagen var viet injeksjoner i regi av Teoxane Academys kjente team, som inkluderer Dr. Lee Walker og Dr. Benji Dhillon, begge fra UK. Dette var beregnet på medisinsk personale.

Esthetica Skincare Day:  Dr. Matthias Aust, Katrine Birkelid Mitseim og Sveinung Mitseim fra Esthetica bød på faglig påfyll av høy klasse.

Tilbake
ANNET INNHOLD