CND PLEXIGEL Color Builder: Vakre og sterke negler!

CND PLEXIGEL tok verden med storm i oktober 2020, da det revolusjonerende systemet så dagens lys for første gang. Et banebrytende «brush-in-a-bottle» gelesystem som gjør det enkelt for alle profesjonelle negledesignere å reparere, styrke, forbedre og bygge de vakreste neglene. Reaksjonen har vært overveldende!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-06-23T15:06:20.0000000Z

Nå fortsetter suksessen: CND introduserer PLEXIGEL Color Builder-teknologi som tilbyr 3+ uker styrke, lengde og form i en rekke nude nyanser. Nå kan du som profesjonell bygge vakre negler i naturlige nyanser som matcher kundens hudtone med fargene; Porcelain, Oat Milk, Soft Blush, Spiced Taffy og Milky Mauve.  Du kan reparere, forsterke, forme og forbedre med farge samt skape vakker fransk manikyr!

Mer info: NeglAkademiet.no/Tilbake
ANNET INNHOLD