Magasinet SALONG Hud & velvære nummer 2/22.
Magasinet SALONG Hud & velvære nummer 2/22.

Et fag i utvikling

Magasinet SALONG Hud & velvære er ute med årets sommerutgave. Den speiler på mange områder det arbeidet NFVB gjør for hudpleiebedrifter og hudpleieterapeuter. 

NFVB arrangerer konkurranser for både fagutøvere og bedrifter. Det er mange grunner til det. Konkurransekraft er alfa og omega i bedriftshverdagen. Bedriftens konkurransekraft er summen av de som jobber der. For mange handler det om uforløst kraft, om muligheter som ikke tas ut.  Absolutt alle kan bli bedre på noe, og de aller beste jobber bevisst med utvikling hele tiden.

I denne utgaven av SALONG Hud & velvære møter du blant andre Mariann Edland, leder av Årets Hudpleiebedrift Fab.Lounge, og May-Liss Westermann, årets norgesmester i hudpleie. Begge brenner for faglig utvikling, og jobber målbevisst med dette på forskjellig vis. Både Mariann og May-Liss er gode ambassadører for faget, og er opptatt av å gi spirende hudterapeuter en god start på karrieren.

 

NFVB setter utvikling på agendaen i mange sammenhenger. Bransjens eget lederprogram har vært en stor suksess, med særdeles gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen skriver også artikler i dette magasinet, og gir deg mange tips og råd om god ledelse.

Bransjeprogrammet har også hatt flere populære kurs i ulike emner. NFVB har jobbet for at myndighetene gir støtte til kurs som vi mener kan være nyttige for bransjen. Anita Anker Eng i inciDerm har driftet kursene i hudpleiefaget, og hun oppsummerer erfaringer i dette magasinet. 

Har du ennå ikke deltatt i lederprogrammet eller bransjeprogrammet så noter deg at nye tilbud er satt opp rett etter sommeren.

  

Ingen andre bransjeforbund kan tilby så stor bransjepolitisk påvirkningskraft som NFVB. Gjennom tilknytningen til NHO har man en stor og sterk organisasjon i ryggen. Samarbeidet er tett og godt, og medlemmene har unike medlemsfor­deler. På NFVBs landskonferanse fikk medlemmene en gjennomgang av de prosjekter det jobbes med nå, og mulighet til å gi innspill underveis. Dette arbeidet handler om å sikre bransjens fremtid, og bidra til at alle skal oppleve både trygghet og trivsel i jobbhverdagen.

Fagbrev Hudpleie er til behandling hos myndighetene. Det er mange som ønsker seg at hudpleie får fagbrevstatus, men det knytter seg også forplikt­elser til dette. Det må være nok bedrifter som kan ta imot lærlinger og sikre at de får god og riktig kompetanse til å ta fagbrevet etter endt læretid. Det er en utfordring og en oppgave vi må jobbe godt med i tiden som kommer.

 

Sommeren er her, til stor glede for soltørste nordboere. Dette gir også mange muligheter for salg av tjenester og produkter i salong og klinikk. Dette magasinet gir deg noen tips du kan bruke i din kundekontakt. 


Les magasinet digitalt HER.   Se også andre utgivelser fra NFVB

Vi ønsker deg inspirerende lesning.


Redaktør Jarl Martin Garder i magasinet SALONG Hud & velvære.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD