Bust your brass cool blonde repair shampoo og conditioner kan smykke seg som prisvinner i Swedish Beauty Awards 2022.
Bust your brass cool blonde repair shampoo og conditioner kan smykke seg som prisvinner i Swedish Beauty Awards 2022.

Prisvinnende hårkit fra Amika

HeadBrands AB melder at Amika Bust Your Brass Blonde Repair shampoo/conditioner har vunnet Swedish Beauty Awards 2022 i kategorien «Beste hårkit under 600 kroner». 

Swedish Beauty Awards arrangeres for å gi oppmerksomhet og belønne de av årets produkter som best oppfyller konsumentenes krav til miljøtilpasning og brukervennlighet. Vinneren kåres av kvalifiserte jurymedlemmer som alle har tilknytning til skjønnhetsbransjen. I sin begrunnelse uttalte juryen at Amika Bust Your Brass Blonde Repair shampoo/conditioner byr på en fresh duft, en smart emballasjedesign og et innhold som rengjør, pleier og motvirker gultoner i blondt hår. 

Produktene fikk en oppgradering høsten 2021 med en reformulering som inkluderer bond cure teknologi for å styrke og reparere håret, samtidig som ultrafiolette pigmenter reduserer varme toner. Håret etterlates glansfullt og velpleid blondt, hvitt og sølv, eller grått, etter kundens ønske.


Tilbake
ANNET INNHOLD