Lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen tar hudpleier Carina Dahl Aspeli med på en helt unik utviklingsreise.
Lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen tar hudpleier Carina Dahl Aspeli med på en helt unik utviklingsreise.

Spennende lederutvikling med inspirerende resultater

Vi er her for å utvikle oss, utfordre oss og vokse både som ledere og som mennesker, skriver hudpleier Carina Dahl Aspeli. Hun er deltager på lederutviklingsprogrammet til NFVB, der Alf Inge Cleve-Stiansen fra Leading Edge byr på praktisk kunnskap, smarte verktøy og masse energi.

Jeg har vært på kurs og foredrag med Alf Inge før, og hadde stor nytte av det. Jeg har derfor gledet meg veldig til å være med på dette. 

Som forventet er det masse positiv energi i rommet. Alf Inge har en helt egen evne til å få med seg folk, og ikke minst til å lage et trygt og inkluderende rom, hvor ingen ting er skummelt hverken å spørre om eller å fortelle om. I tillegg er han fantastisk dyktig og erfaren, og alt høres så enkelt ut når han forteller. 

Vi er her for å utvikle oss, utfordre oss og vokse både som ledere og som mennesker. Gruppeoppgavene er gode, og vi lærer også så mye av å snakke med hverandre!  Verktøyene vi lærer og får tilgang til er så opplysende og lærerike. Og det beste av alt - det FUNGERER!

Verktøy som virker

Vi har nå hatt samling 2, og vi snakket sammen om grepene vi har gjort i vår bedrift og hvordan det har gått så langt. Resultatene er inspirerende!  Det synes allerede i min bedrift, og det samme sier de andre jeg har snakket med fra dette kurset.

Jeg har startet året på ny frisk og bruker verktøyene både på én til én møter, personalmøter og sammen med en ungdomsbedrift jeg er mentor for. Vi har en god del elever i praksis, og jeg tror dette kan bli nyttig fremover, mens vi venter på fagbrev og på å bli lærebedrift med lærlinger!

Coaching løfter motivasjonen

Det er krevende å gå så inn i seg selv og sitt lederskap. Det er virkelig utfordrende å tørre å dele alt man tenker på, men jammen er det nyttig - og ikke minst spennende!

Coachingtimene med Therese Cleve-Stiansen er også veldig bra. Det å ha en sparringspartner som man «sjekker inn» med underveis, som hjelper til med å holde fokus, og i mitt tilfelle - ikke miste motet når man føler at man ikke strekker til.  Therese hjelper til med det vi måtte ønske, og gir oss egentlig et sammendrag med høydepunkter som det er verdt å ha fokus på til neste gang. Elsker det!

Heiagjeng

Jeg opplever hele opplegget som proft og veldig lærerikt!  Alt ifra lokasjon, informasjon, oppfølging og utførelse: Det kjennes virkelig ut som det er verdt både tiden og pengene vi har lagt i det.  Vi blir også en sånn fin heiagjeng sammen, og jeg gleder meg allerede til neste samling!

Tilbake
ANNET INNHOLD