Kvelden var spekket med visninger, noen gjennomført med bistand fra Wellas nordiske team.
Kvelden var spekket med visninger, noen gjennomført med bistand fra Wellas nordiske team.

Shimmering Wonderland - Fantastisk kick-off med Wella

Wella åpnet 2022 med et storslått arrangement på The Hub i Oslo lørdag 19. februar.  Dette var en etterlengtet vitamininnsprøytning med masse inspirasjon, foredrag og et storslått show som fikk 300 deltakere til å riste av seg koronaperioden. Stemningen viste at bransjen nå er klar for fysiske møteplasser.

Shimmering Wonderland var en storsatsning fra Wella, der verdenslanseringen av Shinefinish Zero Lift Glaze stod i fokus. Men anledningen ga også rom for en presentasjon av alle brands i Wella Companys portefølje, fra Wella Professionals til ghd og O.P.I. på ulike stands, smakfullt presentert i en innpakning som bringer tankene inn på Alice in Wonderland med en twist. Det fungerte godt.

- Beste event på mange år, var Tango-sjef Kai Ytredals attest. Her sammen med Wellas Country Manager Hanne Klausen Hamre.

Ruller ut nye produkter

Hovedtrekkplasteret på produktsiden var Shinefinity Zero Lift Glaze. Konseptet byr på naturlig glød og en shiny, naturlig look. Det har tatt seks år å utvikle konseptet, som inkluderer 32 fargenyanser. Virketiden er fra 5 til 20 minutter. En speed glaze som strekker seg forbi gloss, ifølge Wella.

- Dette er årets store lansering fra Wella Company. Konseptet lanseres nå i Norden, og vi er stolte over å kunne presentere dette for dere nå, smilte Wellas Country Manager Hanne Klausen Hamre til de 300 feststemte deltagerne.

Wella fremholdes å være verdens største leverandør av profesjonell hårfarge, og produktfamilien har stor bredde. Da kan det være oppklarende å plassere Shinefinity i midten på produktkartet.

Mangfold i uttrykk

Kvelden var spekket med visninger, noen gjennomført med bistand fra Wellas nordiske team. På catwalken var stikkordet mangfold gitt et innhold. Man hadde plukket modeller som speilet former og uttrykk over en bred palett. Denne lekne, uhøytidelige tilnærmingen bidro uten tvil til å senke skuldrene og løfte stemningen.

Dinner is served

Kvelden bød på en flott middag under The Hubs lysekroner, og programleder Erik Solheim bidro til å gjøre middagsunderholdningen til en hyggelig opplevelse. «Søstra til...», kjent fra TV-skjermene, satt som et skudd.

Tilbake
ANNET INNHOLD