- Vi skal lansere flere profesjonelle merker og ansette flere medarbeidere. Sæther Professional vil bli mer synlige i det norske frisørmarkedet enn det vi har vært til nå, lover salgssjef Øivind Birkeland.
- Vi skal lansere flere profesjonelle merker og ansette flere medarbeidere. Sæther Professional vil bli mer synlige i det norske frisørmarkedet enn det vi har vært til nå, lover salgssjef Øivind Birkeland.

Sæther Professional lanserer Zenz Organic Products

Bærekraftig lansering. Sæther Professional girer opp aktivitetene i Norge. Nå lanseres det danske merket Zenz Organic Products i Norge. Dette innebærer starten på flere lanseringer, opplyser salgssjef Øivind Birkeland i E. Sæther AS.

- Vi har langt planene for opptrappingen av det danske konsernet Sæthers aktiviteter innen profesjonell hårpleie i Norge for 2023.  Vi vil lansere flere merker til neste år, og vi har også ansatt flere medarbeidere. Fra første februar 2023 blir vi et team på fem personer, sier Birkeland.

- Først ut er det danske miljøtilpassede merket Zenz Organic Products. Det dreier seg om allergivennlig produktlinjer, basert på naturlige og økologisk dyrkede ingredienser. Produktene er miljøtilpassede og godkjent av Grøn Salon i Danmark.

- Zenz tilbyr skånsomme produkter, som tar et helhetlig hensyn til miljøet, og selskapets jobber ut fra FNs bærekraftmål. I skrivende stund arbeides det med 12 av FNs 17 bærekraftmål.

Tungvekter i hår- og skjønnhetsmarkedet

Det danske Sæther-konsernet er ikke så kjent i Norge, men på nordisk basis er de en gigant. Hovedfokuset har vært dufter og make-up fra kjente merkevareleverandører, men porteføljen inkluderer også en  rekke profesjonelle hårpleiemerker. Foreløpig holdes kortene til brystet, men det blir interessant å se hvilke av disse, og eventuelt nye merker som vil bli introdusert i Norge gjennom 2023.

Tilbake
ANNET INNHOLD