Magasinet FRISØR nummer 4/22 gir deg fornyet inspirasjon.
Magasinet FRISØR nummer 4/22 gir deg fornyet inspirasjon.

Magasinet FRISØR med menn i fokus

FRISØR nummer 4 2022 løfter frem menns muligheter for å ha håret som «kronen på verket». Hår skaper stil og identitet, og vi belyser dette fra mange vinkler. 

Tøffe typer

I denne utgaven møter du frisører som virkelig jobber dedikert med å gi menn frisyrer de bærer med stolthet.  Når naturen gir deg litt mindre hår enn andre, så finnes det også fantastiske muligheter til å erstatte denne mangelen.

Dette magasinet vil gi deg masse inspirasjon til å bruke din fagkunnskap til å gi dine kunder glede og velvære.  For det er vår gjentakende melding:  Bruk fagkunnskapen din!  Vær en stolt fagutøver som løfter kundenes følelse av livskvalitet. Vær også uredd for å tilegne deg ny kunnskap. Det gjelder enten det er innenfor kjerneområdet av frisør og velvære, eller mer av det som går på salongdrift.  


Konkurransekraft

NFVB er arrangør av konkurranser som NM og Årets Frisør, med tilhørende disipliner og kate­gorier. Deltakelse i disse konkurransene skaper utvikling, både personlig og for bedriften. Innhenting av kunnskap, bevisstgjøring av hva som er viktig, trening og praktisering av kunnskap. Dette går i en loop der man hele tiden blir litt bedre.  Og litt bedre over tid blir etter hvert mye bedre enn utgangspunktet. NFVBs konkurranser gir deg konkurransekraft i salonghverdagen.

Vi har i denne utgaven av FRISØR intervjuer med flere av årets vinnere, både i bedriftskonkurrans­en, fotokonkurransen og norgesmesterskapet. Alle forteller en historie om glede over faglige utfordring­er, og en sterk lyst på læring og utvikling. Alle vektlegger også hvor godt det er å ha et team av kolleger som hjelper og støtter, som motiverer og inspirerer.  Samspillsfaktoren kan ikke undervurderes.


Muligheter

NFVB-president Espen Sævold forteller om hvor viktig det er å se muligheter, gå noen nye veier og være ukuelig optimist for at det går bra til sist. Det å være en del av NFVB-nettverket gir deg mange fordeler. Du møter mange personer som virkelig gir «brenner for faget» dybde og mening. Du har tilgang på andres kompetanse, og du har selv mulighet for egenutvikling gjennom for eksempel NFVB Lederprogram.

Jeg var nylig på den store Hårmessen i regi av Sandnes og Jæren frisørlaug. Det er en begivenhet der du virkelig føler energien som er i bransjen. Fantastiske folk på alle kanter. NFVB hadde også en stand hvor vi fortalte om medlemsfordeler til både medlemmer og ikke-medlemmer. Blir jo alltid litt forbauset over at ikke flere benytter ALLE fordelene, men derfor nok en oppfordring her til å bruke sjekk­listen over medlemsfordelene.

 

Håper årets siste FRISØR kan gi deg noen inputs til å gå 2023 i møte med litt ekstra motivasjon.

Redaktør Jarl Martin Garder i magasinet FRISØR.

Tilbake
ANNET INNHOLD