Bli med på NM i frisering og NM i hudpleie 2023!

Konkurransene avholdes lørdag 25. mars på Skur 13 Fillipstadkaia/Aker Brygge i Oslo. Under vil du finne informasjon om konkurransene, reglement og link til påmelding. Påmeldingsfrist 20. februar.

Hudpleie

I hudpleiekonkurransen er det to disipliner. Deltakeren kan velge å delta i en av disiplinene, eller begge. Det kåres sammenlagt vinner og Norgesmester blant de som deltar i begge disiplinene.

 1. Ansiktsbehandling
 2. Farge og form av bryn

Konkurransen er åpen for deltakere som eier eller er ansatt i norskregistrerte hudpleiebedrifter, og elever ved offentlige og private hudpleieskoler.

 

Frisering - Lærlinger og svenner (artikkelen er oppdatert 16. desember med Dame teknisk kombinasjon, og 10. februar på Skin Fade)

Konkurransen er åpen for ansatte og eiere i NFVBs medlemsbedrifter.
Det er ikke egne klasser for lærlinger eller svenner, slik at de konkurrere mot hverandre.

Disse kategoriene/disiplinene kan du konkurrerer i:

 • Dame motekombinasjon – øvelseshode (OMC - reglement)
  1. Fashion Day
  2. Fashion Evening

 • Dame teknisk kombinasjon – øvelseshode (OMC - reglement)
  1. Creative Style
  2. Hair by Night


 • Dame individuell
  • Full Fashion - levende modell
  • Brudefrisyre – øvelseshode
  • Moteklipp – øvelseshode
  • Kreativ farge (pre-done) – øvelseshode (OMC - reglement)

 

 • Herre Barber-kombinasjon - levende modell (OMC - reglement)
  1. Classic Fade
  2. Skin Fade
   NB! Krav til hårlengder ved start av konkurransen for disiplinen Skin Fade er endret pr 10.2.2023. Endringene er gjort for at deltakerne kan benytte samme modell til begge disiplinene i Barber-kombinasjonen. Det er opp til deltakeren om den vil benytte en eller to modeller. 

 • Herre individuell
  • Full Fashion - levende modell
  • Moteklipp – øvelseshode

For mer informasjon om hver kategori/disiplin, les reglementet som du finner lenger ned i denne artikkelen. Det er viktig at du både leser det generelle reglementet og reglementet for kategorien/disiplinen du skal delta i. 

 

Lagkonkurranse for lærlinger

Denne konkurransen var ny i 2022, og da kun åpen for lærlinger med lærekontrakt med et opplæringskontor med medlemskap i NFVB. Til 2023 har vi åpnet opp for at også lærlinger fra en eller flere medlemsbedrifter sammen kan danne et lag, og delta i konkurransen.

Målet med denne konkurransen er å gjøre det å delta i en konkurranse som lærling mindre "skummelt", og at deltakerne får erfaring med å jobbe sammen som et lag mot et felles mål. Det er det samme som skjer den dagen man kommer så langt som til å være med på et landslag og konkurrere i VM.

Laget skal bestå av fire deltakere som utfører hver sin disiplin. To herredisipliner og to damedisipliner. Poengene sammenlagt for hele laget gir konkurransens resultat.


Det konkurreres i følgende disipliner:

 • Herre – Moteklipp
 • Herre – Skin Fade
 • Dame – Moteklipp
 • Dame – Langthårsoppsetting


Påmelding til denne konkurransen gjøres i henhold til beskrivelsen i reglementet.

 

Pivot Point Cup

Konkurransen er åpen for elever på Vg1 og Vg2 for frisører på videregående skole, og for elever ved privatistskoler som er medlem i NFVB. Informasjon og reglement for konkurransen sendes direkte til skolene/lærere i løpet av uke 48. Mottar du ikke reglementet i løpet av uken, send en e-post til post@nfvb.no, så sender vi det til deg.

Tidsskjema for alle konkurransene

Senest en uke før konkurransen sebder vi ut praktis informasjon og tidsskjema til alle deltakerne. 

Reglement

Hudpleie

Frisering  NB! Reglementet er oppdatert 10. februar. 

Lagkonkurranse for lærlinger
Pivot Point Cup (for elever i offentlig skole Vg1 og Vg2, og elever på privatist skoler)


Påmelding

Påmeldingsfristen er utløpt.

Ved å melde seg på i konkurransene bekrefter du at reglementet er lest og forstått.  

Frist for påmelding: 20. februar.

Påmeldingen er bindende, og fakturert beløp refunderes ikke.

Hotell 

NFVB har en rabattavtale med Scandic Solli, som ligger i gangavstand til Skur 13. Dette bookes ved å gå inn på nettsiden www.scandichotels.no. Velg Scandic Solli, ankomst og avreisedato
Bruk bookingkode "BNFV230323" 

Premieutdeling og Prisfesten

Premiering for enkeltdisipliner og individuelle kategorier deles ut i samme lokalet som konkurransen avholdes. Tidspunkt informeres om samtidig som vi sender ut tidsskjemaet.

Kåring av Norgesmestere i kombinasjonskategoriene gjøres under Prisfesten. Deltakerne må selv bestille og betale for billetten. 


VM i frisering 2023

I september 2023 avholdes VM i frisering i Paris. På nyåret kommer det informasjon om rammene for deltakelse og hvilke kategorier/disipliner det blir opprettet et landslag i.  

Tilbake
ANNET INNHOLD