Hair By Kiesler teamet var svært fornøyd med å vinne Wella Family Fund 2022.
Hair By Kiesler teamet var svært fornøyd med å vinne Wella Family Fund 2022.

Wella Family Fund 2022 – vinneren er kåret

Etter at juryen plukket ut seks finalister med geografisk spredning rundt om i landet, har folk kunnet stemme frem sin favoritt til å vinne prisen Wella Family Fund 2022. Nå er resultatet klart, og vinneren ble Hair By Kiesler.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-10-11T08:42:27.0000000Z

 - Det er vanvittig gøy med nesten 37 000 stemmer og at så mange har engasjert seg og stemt på sin favorittsalong, oppsummerer Hanne Hamre, Country Manager i Wella. Hun gratulerer Hair By Kiesler med seieren, og ser frem til et tett samarbeid med salongen fremover.

- Det betyr mye for videre drift av salongen, ikke minst er det med på å sikre driften av Hair By Kiesler for fremtidige generasjoner, sier Linn Alexandria, daglig leder av salongen.

 

Flotte premier

I tillegg til å vinne hovedpremien på ett års forbruk av Wella-produkter til en verdi av opptil en halv million kroner, skal Hair By Kiesler i samarbeid med Wella Company arrangere Wella Week i løpet av høsten. Wella Week er en intensiv uke med hendelser og aktiviteter i salongen, som kan øke engasjementet og interessen i lokalsamfunnet. I tillegg skal Hair By Kiesler i løpet av denne uken få velge ut et veldedig formål de ønsker å vise sin støtte til.

De andre fem finalistene mottar Wella produkter til en verdi av kr 10000 hver.

Tilbake
ANNET INNHOLD