Country manager Hanne Hamre i Wella Company er opptatt av å bruke IT-løsninger for en tettere kontakt med kundene.
Country manager Hanne Hamre i Wella Company er opptatt av å bruke IT-løsninger for en tettere kontakt med kundene.

Wella med digital varebestilling

Wella Company tilbyr nå hele sitt produktsortiment gjennom Fixit Produktkatalog.  – Vi ønsker å være en aktiv pådriver for digitalisering av bransjen, fremholder Country Manager Hanne Hamre.

Country Manager Hanne Hamre poengterer at Wella er opptatt av god kommunikasjon med sine kunder, og benytter IT-løsninger for en tettere dialog. I tillegg ønsker de å være en aktiv pådriver for en digitalisering av bransjen.

- Digitalisering handler om å videreutvikle og legge til rette for vekst. Det å bruke teknologi til å fornye, forbedre og forenkle er nøkkelen. Wella Company ser frem til å benytte nye teknologiske løsninger for å kommunisere enda bedre med kundene, og være en pådriver for en enklere salong-hverdag, der de ansatte kan ha fokus på fag og læring, sier Hanne Hamre.

- Når Fixit-kunder handler Wella-produkter gjennom Fixit Produktkatalog får de derfor ekstra rabatt på varene, et superenkelt varemottak og full kontroll på sitt lager, legger hun til.

Enklere salonghverdag

Daglig leder Tom Arne Furnes i Vitec Fixit Systemer er svært fornøyd med å få avtalen med Wella Company på plass.

- Vi er selvsagt glade for at Wella Company har valgt oss som samarbeidspartner. Dette er en stor og viktig satsning i det digitale landskapet for å skape økt handel mellom leverandør, salong og sluttbruker. Vi har siden oppstarten av Fixit Produktkatalog i 2016 bidratt til mer effektiv salongdrift, og økt datakvalitet for å skape gode handelsopplevelser for salongens kunder.

- Vi mener den eneste måten salongene kan møte trusselen fra internasjonale nettbutikker på er å bli minst like gode i det digitale landskapet som disse nettbutikkene, sier han.

Daglig leder Tom Arne Furnes i Vitec Fixit Systemer gleder seg over at Wella-produktene nå er tilgjengelig i Fixit Produktkatalog.

Tilbake
ANNET INNHOLD