Klar til dyst. Education Manager Nordic, Camilla Andreassen, Chief Excecutive Officer Nordic, Ulf Andreassen og Nordic Administration Manager Tilde Lauritzen er på plass i Great Lengths Nordics kontorer på Karihaugen i Oslo.
Klar til dyst. Education Manager Nordic, Camilla Andreassen, Chief Excecutive Officer Nordic, Ulf Andreassen og Nordic Administration Manager Tilde Lauritzen er på plass i Great Lengths Nordics kontorer på Karihaugen i Oslo.

Ny distributør av Great Lengths

- Vi gleder oss over alle de positive tilbakemeldingene vi har fått så langt, etter at vi kjørte kick-off fra nyttår.  Nå er vi i gang med å informere partnere og bransjen generelt om våre planer og produktnyheter innen extensions, smiler Ulf Andreassen, Chief Excecutive Offiser for Great Lengths Nordic AS.

- Vi opplever at Great Lengths er et innarbeidet extension brand, og jeg nølte ikke da jeg fikk forespørsel om å bygge opp en nordisk plattform for det italienske merket Great Lenghts. Vi går løs på oppgaven med tre medarbeidere i starten, og kundeservice, support, opplæring, logistikk og salg skal styres fra hovedkontoret i Norge. Dette er en spennende utfordring for meg, som har vært innom mange selskaper og brands innen farge, pleieproduker og stylingsverktøy gjennom karrieren. Det å jobbe med extension blir definitivt interessant. Vi har faglig tyngde og et apparat som skal til for å løfte Great Lengths, sier Ulf Andreassen, som også er inne på eiersiden i det nordiske distributørselskapet.

Bygger teknologiplattform

Som et ledd i oppbyggingen av selskapet lanseres nå nye, oppdaterte hjemmesider på fire språk.

- Hjemmesiden www.greatlengths.com vil straks være på plass, og vi vil også i nærmeste fremtid lansere en netthandelsplattform. Ellers har vi fokus på kurs og opplæring, og vi jobber med å gi løpende informasjon til våre partnere om nyheter gjennom sosiale medier.

Helhetlig nordisk strategi

Bakgrunnen for etableringen av Great Lengths Nordic AS, oppgis å være at den italienske produsenten ønsket å styre virksomheten selv på det nordiske markedet.

- Great Lengths er en premium leverandør av extension og de ønsket å ta et grep om egen virksomhet i Norden som en del av en helhetlig strategi. De har aksjemajoriteten med 51 % av aksjene i Great Lengths Nordic AS, resten eies av tidligere Wella-sjef Runar Andersen og undertegnede, forteller Ulf Andreassen.

Tilbake
ANNET INNHOLD