Effektiv serie fra Dr. Dennis Gross Skincare
Effektiv serie fra Dr. Dennis Gross Skincare

Dr. Dennis Gross Skincare aktuell med Advanced Retinol & Ferulic Line

Dermatolog-ikonet Dr. Dennis Gross har oppgradert sine retinolprodukter med en ny, kraftig og forsterket formulering. Målsettingen er å utvikle produktformuleringer som samarbeider med huden på mange nivåer, uten at det gir noen form for irritasjon.

Dr. Dennis Gross mener alle har godt av en mer eller mindre grad av retinol i sin hudpleierutine. Serien Advanced Retinol & Ferulic Line er inspirert av alle de feilaktige mytene som råder om retinol.  Hans nye Phyto Retinol blend er fremstilt med to ulike typer retinol, sammen med rambutan, bakuchiol og ferulsyre. En power-coctail som gjør mye mer enn å fornye og forynge.

Den siste nykommeren i serien, Advanced Retinol and Ferulic Intensiv Wrinkle Cream, er nærende og dypt fuktende. Hvert produkt i linjen er unikt formulert for å spisse fordelene mot ulike tilstander.  Advanced Retinol and Ferulic Renewal Texture Serum med hyaluronsyre og retinol er designet spesifikt for unge voksne. Serien inneholder så langt fem nyheter, og har fått en god mottagelse i markedet opplyser Jenny Ahlfort hos den norske distributøren Innovell Beauty. Mer info: post@innovellbeauty.no

Tilbake
ANNET INNHOLD