Magasinet FRISØR nr. 3 2021 er business & pleasure i skjønn forening.
Magasinet FRISØR nr. 3 2021 er business & pleasure i skjønn forening.

Inspirasjon er et godt verktøy

Magasinet FRISØR nr. 3 2021 er nå ute hos salongledere i hele landet. Innholdet er en bevisst fordeling av «business and pleasure». Det gir deg godt inspirasjonspåfyll til en travel høst.


FRISØR har to grunnleggende funksjoner: inspirere og informere. Det brukes meget bevisst som verktøy i NFVBs strategiplan, både for å formidle NFVBs og medlemmenes arbeid og for å inspirere til faglig og bedriftsøkonomisk utvikling. Profesjonelle bedrifter med dedikerte ansatte bygger godt bransjeomdømme.

Inspirerende impulser fra frisyrekolleksjoner i stor bredde hører selvfølgelig alltid med i dette magasinet. Dette er en hjertefaktor som driver fagfolk fremover. Det gir også noe til det kreative kraftfeltet som alle som elsker faget sitt har.  Jeg skynder meg å legge til at nfvb_insta er et sted du også bør oppsøke jevnlig for inspirasjon, samt at du aller nederst på nfvb.no finner fantastiske frisyrekolleksjoner. Ren energi og viktig påfyll i hverdagen…

 

Magasinet FRISØR presenterer i denne utgaven den nye salongen Remedy og bransjeprofilen Thomas Mørk. Disse artiklene forteller mye om dedikerte fagfolk, som realiserer drømmer og ikke overlater noe til tilfeldighetene. Det er blikk for detaljer, klare prioriteringer og rendyrking av fag og kundeportefølje.

 

NFVB er bransjens og bedriftsledernes egen interesseorganisasjon. På vårens landsmøte ga medlemmene sin tilslutning til satsning på nytt regionapparat. Det vil styrke både forbund og bransje, og på sikt ha stor betydning for opplevd medlemsfordel. Les artikkelen fra NFVBs prosjektleder Vibeke Scheele Moe.

 

NFVB Lederprogram har gitt mange salongledere en skikkelig boost. Ny kunnskap, gode verktøy, ny motivasjon og coaching gir også resultater som synes på bunnlinjen. Den investeringen man gir i tid og penger svarer seg allerede underveis i lederprogrammet, og får enda større betydning i årene som kommer. Lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen gir deg her i magasinet også noen konkrete råd du bør følge. Bransjeprogrammet ble lansert som en del av «koronapakken». Med statlig støtte gis en unik mulighet til gratis kompetanseutvikling. Selv om mye er tilbake til normalen, så gis det fortsatt tilbud om kurs du bør vurdere å bli med på. Sjekk på nfvb.no hva som er aktuelt for deg nå.

 

Bruker du medlemsfordelene dine i NFVB og NHO?  Det er mye penger å spare, og ikke minst kan du få hjelp som sparer deg for mye tid. Sjekk artikkelen om tre medlemsfordeler du bør benytte snarest.

 

Som sagt, dette magasinet byr som vanlig på et mangfold av inspirasjon og informasjon. Hver bit kan ha betydning for deg og bedriften din. Les derfor også alle annonsene. Hver eneste side forteller om en ny mulighet.


Les FRISØR nr. 3/2021 digitalt HER

Les NFVBs magasiner digitalt HER


Redaktør Jarl Martin Garder presenterer Magasinet FRISØR nr. 3 2021.

Tilbake
ANNET INNHOLD