Klart for Keune Hairstylist Awards 2021

Keune arrangerer sin første Hairstylist Award, der hårstylister fra nærmere 40 land blir invitert med for å konkurrere i en nasjonal- og internasjonal konkurranse. De globale vinnerne vil få plass i Keunes internasjonale show i 2022, få et prestisjetungt trofè og samarbeide med Keunes internasjonale ambassadørgruppe. De nasjonale vinnerne vil også motta flotte premier.

Det blir konkurrert i følgende fire kategorier;

- True Beauty, trendsettende, vakkert, naturlig, sofistikert hår.

- Barber Boss, her kan deltagerne vise sin ekspertise i herrestyling og barbering.

- Unlimited Creativity, der deltagerne kan flytte grenser på konvensjonell hårstyling.

- Color Explosion, som navnet tilsier, skape kreative uttrykk med presisjon gjennom egne visjoner for fargeuttrykk.

Solid dommerpanel

Hvert enkelt land vil først ha sin egen, lokale konkurranse. Deretter vil vinnerbildene bli sendt inn til Keune HQ, for å delta i den internasjonale konkurransen. De vil bli vurdert av en internasjonal jury, der hårstylistene konkurrerer om å nå opp til å vinne den globale konkurransen. Det kan være verd å merke seg at tre ganger Årets Frisør-vinner David Wyke sitter i det norske dommerpanelet, sammen med Global Educator James Beumont, en prisbelønt autoritet innen herrefaget, som blant annet kan skilte med å være inkludert i British Association Hall of Fame. Sist, men ikke minst, finner vi hårkunstneren Joseph Koniak, som kan skilte med en rikholdig kundeliste, blant annet har han jobbet for Christian Dior, Georgio Armani, Lous Vuitton og Disney.


Fristen for påmelding er utløpt. Nå ventes i spennning på nominasjonene.

Tilbake
ANNET INNHOLD