Pietraneras nye varmelamper stimulerer blodgjennomstrømningen, øker nivået av oksygen i blodet og bidrar til å eliminere toksiner.
Pietraneras nye varmelamper stimulerer blodgjennomstrømningen, øker nivået av oksygen i blodet og bidrar til å eliminere toksiner.

Pietraneras varmelamper stimulerer blodgjennomstrømningen

Pietraneras nye varmelamper stimulerer blodgjennomstrømningen, øker nivået av oksygen i blodet og bidrar til å eliminere toksiner. Infrarød varmebruk vil også bidra positivt mot stress og muskelspenninger i nakke- og ryggmuskler. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-04-30T13:20:20.0000000Z

Lampen kan brukes til hårpleiebehandlinger, relaxer, voksing, keratinbehandlinger og essensielle oljer. Lampen fungerer også perfekt som håndklevarmer. Matt metallskjerm i kobber, corten, gull, sort og hvit marmor gir i tillegg en dekorativ effekt. 


Les mer nytt og nyttig fra bransjen i NFVBs magasiner.

Tilbake
ANNET INNHOLD