Bransjeprogrammet gir deg unike muligheter for gratis kompetanseheving.
Bransjeprogrammet gir deg unike muligheter for gratis kompetanseheving.

FULLTEGNET: Instruktørkurs med digital gjennomføring

På grunn av koronasituasjonen vil nå Bransjeprogrammets instruktørutdanning i Bergen gjennomføres digitalt. Det vil også si at det blir tilgjengelig for alle frisører, uansett hvor i landet du bor.  Kursene er gratis!
OBS! KURSET BLE RASKT FULLTEGNET MED FLERE PÅ VENTELISTE!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-04-06T09:17:28.0000000Z

Dette er en unik mulighet til å gi deg selv et faglig kompetanseløft helt uten kostnad.  Instruktørutdanningen har fem innholdsrike moduler, og gjennomføres digitalt gjennom videokonferanse på Zoom og LAB-plattformen. Se beskrivelse av de ulike modulene under.

 

Om gjennomføringen

  • Pivot Point setter sammen en kurspakke til deg som inneholder øvelseshode, bordstativ i plast og øvrig kursmateriell til hver enkel modul som du får sendt til din arbeidsplass før oppstart av hver modul.
  • Du får via e-post sendt en møtelink til Zoom i forkant av hver samling.
  • Du får tilgang til Pivot Points innovative digitale læringsplattform LAB – Learn About Beauty - gjennom hele utdanningen.
  • Etter gjennomført utdanning av alle moduler får du tilsendt et kursbevis som viser at du nå er sertifisert Instruktør av Pivot Point systemet på Basic nivå.

 

PÅMELDINGSLENKE HER

OBS!! KURSET ER NÅ FULLTEGNET!


Moduloversikt med kursdatoer og tider:

OBS!! Oppstart samling/intro for alle kursdeltakere:

Mandag 15. mars kl. 0900 - 1100

Her vil man gå nøye igjennom hvordan kurset og samlingene skal foregå, samt opplæring av LAB-plattformen.

Legg merke til samlingsdatoer. Modul 4 starter 22. mars.

 

Modul 1: Langthårsdesign

Samling 1: Mandag 26. april          1300-1600

Samling 2: Tirsdag 27. april            0900-1200

Samling 3: Mandag 3. mai              1300-1600

Samling 4: Tirsdag 4. mai                0900-1200

 

Modul 2: Klipp, Farge og Styling                             

Samling 1: Torsdag 20. mai            1300-1600

Samling 2: Fredag 21. mai              0900-1200

Samling 3: Mandag 31. mai            1300-1600

Samling 4: Tirsdag 1. juni               0900-1200

Samling 5: Onsdag 2. juni               1300-1600

 

Modul 3: Tekstur (Permanent)

Samling 1: Mandag 14. juni            1300-1600

Samling 2: Tirsdag 15. juni             0900-1200

Samling 3: Mandag 21. juni            1300-1600

Samling 4: Tirsdag 22. juni             0900-1200

 

Modul 4: Herredesign og skjeggklipp

Samling 1: Mandag 22. mars          1300-1600

Samling 2: Tirsdag 23. mars            0900-1200

Samling 3: Mandag 12. april          1300-1600

Samling 4: Tirsdag 13. april            0900-1200

 

Modul 5: Hairdesign

Samling 1: Mandag 16. august       1300-1600

Samling 2: Tirsdag 17. august        0900-1200

Samling 3: Mandag 23. august       1300-1600

Samling 4: Tirsdag 24. august        0900-1200

Beskrivelse av Pivot Point Instruktørutdanning

Dette passer for deg som ønsker å øke din forståelse og fagkompetanse i Pivot Points opplæringssystem. Utdanningen er organisert i 5 ulike moduler som har hvert sitt tema og fokusområde fra basic til advance nivå. Etter gjennomføring av alle modulene i utdannelsen vil du bli sertifisert som Instruktør innenfor bruk av Pivot Point systemet på basic nivå.
Opplæringen vil foregå digitalt gjennom videomøte (Zoom) og LAB.  Det vil bli gjennomgang av teori og praktiske workshop knyttet til den enkelte modul. Noe forberedelse og selvstudie må påregnes.

 

Modul 1: Langthårsdesign

I denne modulen gjennomgås de 6 grunnleggende langhårsteknikkene tvinning, knuter, overlapp, fletter, loops og rolls. Man gjennomgår terminologien for langthårsdesign med utgangspunkt i de 5 trinn i skapende prosess med fokus på form, tekstur, tyngde, retning, linjer, distribusjon, prepareringsfasen, produkt, verktøy, samt ulike festeteknikker. Igjennom den praktiske workshopen trenes på grunnteknikkene hver for seg, og i kombinasjon innenfor ulike nivå fra Basic til Advanced.

 

Modul 2: Klipp, Farge og Styling

I denne modulen går man igjennom de 4 grunnleggende klippeteknikkene inkl. farge og styling i en helhetlig frisyredesign. Deltakerne gjennomgår terminologien for klippedesign med utgangspunkt i de 7 trinnene i skapende prosess med fokus på form, tekstur, struktur, tyngde, retning og linjer i langt, medium og kort hår.
I den skapende prosessen tilpasser vi farge og ulike moderne stylings teknikker som tilpasses de 4 grunnklippene ut fra designprinsippene repetisjon, alternasjon, progresjon og kontrast i symmetriske eller asymmetriske frisyredesigner.

 

Modul 3: Tekstur (Permanent)

I denne modulen går man igjennom ulike rullingsteknikker for å skape ulike aktive teksturer i langt, halvlangt og kort hår. Deltakerne gjennomgår designprinsippene og terminologien for tekstur med fokus på form, linjer, tyngde, aktiv eller uaktiv tekstur og kontraster. Vi dykker ned i teorien og øker vår forståelse for den kjemiske delen av å ta en permanent teksturendring og hva som skjer med håret under denne prosessen.

 

Modul 4: Herredesign og skjeggklipp

I denne modulen gjennomgås de 4 grunnleggende klippeteknikkene inkl. farge og styling i en helhetlig frisyredesign for herre. Man gjennomgår terminologien for klippedesign og skjeggklipp med utgangspunkt i plan, retningsbasert distribusjon, kort gradering, overkam-teknikk og fadeteknikk for å skape en mer maskulin design i lengre, halvlange og korte former på herre.

 

Modul 5: Hairdesign

I denne modulen gjennomgås hvordan man kan forandre effekten i en hairdesign og skape nye former og tekstur overflate ved plassering og bruk av ulike verktøy og teknikker i håret. Vi gjennomgår terminologien med fokus på ekspansjon, plassering av volum, dyp, form, tekstur, retning, rette eller buede former/linjer i halvlangt eller kort hår.

Tilbake
ANNET INNHOLD