- Vi har valgt å la e-læringsportalen Tendenz Academy være åpen for alle frisører, også dem som ikke er kunder i Tendenz Hårpleie. Så gå inn og kikk på det vi har å tilby, oppfordrer Anette S. Hovland.
- Vi har valgt å la e-læringsportalen Tendenz Academy være åpen for alle frisører, også dem som ikke er kunder i Tendenz Hårpleie. Så gå inn og kikk på det vi har å tilby, oppfordrer Anette S. Hovland.

Din portal til e-læring: Velkommen til Tendenz Academy

- Vi har brukt mye tid på å utvikle vår nye digitale plattform Tendenz Academy. Nå er vi klar til å gi  alle frisører spennende nyheter, kurs på ulike nivåer og onlinekurs til inspirasjon og glede, smiler prosjektansvarlig Anette S. Hovland i Tendenz Hårpleie AS.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-03-08T10:36:03.0000000Z

- Vi har jobbet med utviklingen av e-læringsplattformen Tendenz Academy over et halvt år, og vi har har gjort det med egne ressurser innad i Tendenz. Så det har blitt en helnorsk plattform, utviklet spesielt for norske frisører. Det er vi stolte av, poengterer prosjektleder Anette S. Hovland.

Trekker på faglige krefter landet rundt

- Plattformen har et fleksibelt innhold og vi vil fylle på med kurs- og nye programmer løpende. Allerede ved åpningen i januar hadde på plass klart et bredt spekter av kurs tilpasset ulike faglige nivåer. Innholdet er i stor grad kreert av vårt interne opplæringsteam og våre tilknyttede kursholdere rundt om i landet. Vi har lagt vekt på å tilby en miks av spesialiserte kurs med look & learn, step by step, og rene produktkurs. Men 

vi vil også formidle opplevelser fra visninger og samlinger, når dette lar seg gjennomføre, forteller Anette S. Hovland.

Lær når du vil 

- E-læring er i skuddet av åpenbare årsaker. Vi har etter hvert blitt vant til å bruke digitale plattformer, og at det ikke skal by på problemer for noen å delta på kurs gjennom Tendenz Academy, mener Anette S. Hovland.

- Vi har lagt opp til et brukervennlig grensesnitt, og brukt mye tid og krefter på å formidle opplevelsene på en 

pedagogisk måte. Her skal alle kunne delta når de vil, og hvor de vil. Man skal kunne følge programmer helt frem til sertifiseringer, om man ønsker det.

Læring 24/7

- Det fine med digitale kurs er at man kan delta når man måtte ønske det, enten man sitter i sofaen hjemme, 

deltar i en gruppe, eller rett og slett søker inspirasjon hvis man har en ledig time i salongen. Tendenz Academy er åpent hele døgnet, velkommen skal du være, sier Anette S. Hovland.

Men vil vil ikke slutte med fysiske kurs på vårt studio i Oslo eller lokale kurs rundt om i landet. Vi tror at miksen av digitale og fysiske kurs vil være optimal. Vårt mål er å gi frisørene det beste når det gjelder faglig påfyll.


Hannah:

- Bruken av opplæring- og kurs­plattformen Tendenz Academy er ny for oss alle, men vi har gjort oss noen erfaringer gjennom korona-

pandemien. Dette tror vi vil fungere veldig bra også etter koronaen slipper taket. Jeg er opptatt av å løfte frem både farge­teori, styling og 

oppsett. Jeg vil spesielt trekke frem Master of Blonde og det kommer også spennende programmer for Vero-K-Pak Color. For min del, gleder jeg meg til å formidle nyheter fra Joico, sier Hannah Kullgren, kurs- og opplær­ingsansvarlig for Joico.


Stian:

Stian Holter, Education Manager for KMS er også vilt begeistret. – Dette er et utrolig nyttig verktøy, vi har allerede laget videoer med farge- og stylingtips/Look & Learn, som vi håper vil falle i smak. Vi tilbyr nå kurs på alle ulike nivåer. Nøl ikke, sjekk selv, oppfordrer Stian Holter.


Nysgjerrig?

Skann og test ut!

 

Tilbake
ANNET INNHOLD