Rent vann til folk i nød. April er Earth Month og Aveda støtter med flere tiltak.
Rent vann til folk i nød. April er Earth Month og Aveda støtter med flere tiltak.

Aveda: Rent vann til folk i nød

Aveda følger opp den årlige veldedighetskampanjen Earth Month.  I år doneres 5 dollar fra hvert solgte produkt av Aveda Limited-Edition Shampure Nurturing Shampoo Bar til inntekt for rent vann til mennesker som trenger det. I tillegg arrangeres det virtuelle lavterskel-arrangementet Aveda RunWalk, som vil ta deltagerne på en reise gjennom landene og vannprosjektene som støttes, opplyser Ellen Marie Johansen, Aveda Brand Manager Nordic i We are One AS.

 - Aveda RunWalk er et arrangement der hver deltager skal gå eller løpe 5,7 km mellom 1. og 30. april. Distansen er ikke tilfeldig valgt. Det er gjennomsittslengden kvinner og barn i de aktuelle områdene må gå for å hente drikkevann hver dag, forteller Ellen Marie Johansen.

 - Personlig skal jeg gå og løpe denne distansen hver dag i april til inntekt for rent vann. Det blir min egen «challenge», legger hun til.

Salonger som er med på kampanjen bidrar til at 5 dollar per solgte enheter av Aveda Limited-Edition Shampure Nurturing Shampoo Bar går til årets vannprosjekt. I tillegg bidrar Aveda RunWalk med innsamlede midler.

Aveda RunWalk: Slik kan du delta

Ellen Marie gir følgende oppskrift på hvordan du kan delta.

- Følg vårt facebook arrangement Aveda Nordic RunWalk: KLIKK HER

Deltagere registrerer seg via en link der man betaler 25 usd/225 kroner, og laster ned MoveSpring app. Da blir du med i Aveda RunWalk. Her vil deltagerne gå en virtuell reise gjennom Etiopia, Madagaskar, India og Nepal. Gjennom den virtuelle reisen vil deltagerne få historier og informasjon om vannprosjektene som støttes i de ulike landene.

 - Dette er et superkult opplegg, og vi håper å få med både aktive og profilerte løpere, samt alle som kan gå, eller løpe, sier Ellen Marie.
Hun legger til at man gjennom denne kampanjen kan bidra til å belyse vannproblematikken og hjelpe mennesker som trenger rent drikkevann.

 - I dag er det 785 millioner mennesker som lever uten tilgang til rent drikkevann, så vi håper flest mulig vil bli med på denne dugnaden gjennom april. Målet er å samle inn 18 millioner kroner. Vi gleder oss mer enn noensinne til årets kampanje, avrunder Ellen Marie Johansen i We are One AS.

Tilbake
ANNET INNHOLD