Goodbye Shaking – imix er nå på det norske markedet!

Endelig er den her, imix – maskinen som vil bli den nye fremtiden for neglelakk og gelelakk.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-11-15T11:19:36.0000000Z

Imix er en innovasjon som gjør handsfree blanding av farger til en lek, for optimal konsistens og fargeintensitet. Imix miXer er basert på en magnetisk blandeteknologi, og blander enkelt alle typer neglelakk, uavhengig av merke med en matt, jevn finish hver gang, uten striper fra penselen, for perfekt påføring. Gevinsten er ikke bare et førsteklasses resultat, men gjør også at flasken varer til siste dråpe, og den bidrar dermed også til å redusere produksjonskostnadene. Denne lette, lille og stille enheten passer på ethvert arbeidsbord.  


Spar dyrebare minutter ved starten av neglebehandlingene dine med å rulle og riste produktflasker med imix. Nå tilgjengelig i Norge eksklusivt fra NeglAkademiet AS.


For tips og triks for den ultimate blandingen besøk nettstedet vårt.


For mer info trykk HER

Tilbake
ANNET INNHOLD