- Vi er kjempeflinke til å heie hverandre frem,og alle gleder seg til å gå på jobb. Dette har bidratt til at vi kom styrket ut av 2020, mener Ann Kristin Solligård i Aks Saks AS.
- Vi er kjempeflinke til å heie hverandre frem,og alle gleder seg til å gå på jobb. Dette har bidratt til at vi kom styrket ut av 2020, mener Ann Kristin Solligård i Aks Saks AS.

Aks Saks Gasellebedrift for tredje år på rad

 - Det er fantastisk å bli kåret som Gasellebedrift for tredje gang. Ikke minst er det tilfredstillende at vi greide å sette omsetningsrekord i 2020, på tross av Covid-19 og lockdown, smiler daglig leder Ann Kristin Solligård i Aks Saks AS i Orkanger.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-03-12T14:51:20.0000000Z

 - Jeg sa fra første stund da sjokkbeskjeden om nedstengning kom i mars, at «vi skal stå han av».  Jeg fikk en kick-ass holding; Vi skal klare dette med stå-på-vilje og pågangsmot. Kundene digget at vi ikke satt oss ned og syntes synd på oss selv. De ble heller ble inspirert av vår offensive holdning, og heiet oss frem. Det varmet i en vanskelig tid, sier Ann Kristin Solligård.

Stor stå-på-vilje

På spørsmål om hvordan man greide å holde omsetningen oppe, svarer Ann Kristin at man gjorde flere tiltak.

- Våre seks medarbeidere strekker seg langt for kundene, og under lockdown-perioden strakk vi oss lengre enn langt. For eksempel ytet vi ekstra service med utkjøring av varer, samt facetimet med kundene for å vise hvordan de for eksempel kunne farge håret hjemme og fremstå freshe.  Jeg fikk masse gode og hyggelige tilbakemeldinger, der kundene ga uttrykk for at de gledet seg til hver eneste dag for å se hva vi fant på å publisere av tips og råd på våre sosiale mediekanaler.

Heier hverandre frem

- Jeg brukte også lock-down perioden til å pusse opp salongen, og fikk plass til enda en klippestol. Samtidig ansatte jeg en ny frisør, som gjerne ville bli med i Aks Saks teamet.  Så vi var klare da vi igjen kunne åpne. Da utvidet vi åpningstidene og jobbet på. Selv stod jeg og klippet enkelte dager fra 07.00 – 23.00 for å rekke over kundene. Men jeg hadde ikke greid dette uten våre dyktige og engasjerte medarbeidere, som står på hver dag. Vi er kjempeflinke til å heie hverandre frem. Alle gleder seg til å gå på jobb. Dette har bidratt til at vi kom styrket ut av 2020, mener Ann Kristin.


Det kan for øvrig nevnes at Aks Saks AS ble nominert til Årets Frisørbedrift i 2019, så salongens prestasjoner er ikke ukjent fra tidligere.

- Jeg hadde tenkt å sende inn dokumentasjon til bedriftskategorien også for 2020, men jeg skjønner at det har vært vanskelig å gjennomføre konkurransen. Men vi kommer sterkt tilbake til neste år, lover Ann Kristin Solligård.


Aks Saks AS er medlem av NFVB.   

Tilbake
ANNET INNHOLD