NFVB Lederprogram Kull 1 er i mål, men det er nå ny kunnskap og inspirasjon virkelig skal brukes.
NFVB Lederprogram Kull 1 er i mål, men det er nå ny kunnskap og inspirasjon virkelig skal brukes.

Ledere for fremtiden

NFVB Lederprogram Kull 1 er i mål. Fra første stund har deltakerne fått praktiske oppgaver og brukt ny kunnskap i egen bedrift.  NFVB gratulerer deltakerne med godt gjennomført lederprogram, og ønsker lykke til med nye utfordringer.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-10-20T09:42:39.0000000Z

NFVB Lederprogram Kull 1 startet opp i oktober i fjor, og midt i programmet fikk man utfordringer med koronapandemien. Dette har selvfølgelig preget både driften i salongene og deltakelsen på lederprogrammet. Digital kommunikasjon har fått en ny og forsterket rolle.
Deltakerne på Kull 1 har gitt svært gode tilbakemeldinger på praktisk nytteverdi på lederprogrammet, og ga sterkt ønske om at kullet måtte møtes igjen neste år for å ta kunnskapen videre til neste nivå.

NFVBs direktør Anne Mari Halsan delte ut diplom til alle deltakerne under avslutningen på Hotel Gabelshus i Oslo.


OBS! NFVB Lederprogram Kull 3 starter i Ålesund 15. september. Vi oppfordrer ledere i frisør- og velværebedrifter i regionen til å benytte en unik mulighet til å investere i ledelse. Fortsatt mulig å melde seg på. Les mer HER!

Lorene Skøien Trulsen, Sandvika Hud og kroppspleie


Kate Nyquist, PåHåret Sandvika
Celine Berge, Adam og Eva Grensen
Shanita-Ailén Edvardsen Larsen, Mariela Frisør
Merethe Kjellnes, Zikk Zakk Frisør


Tilbake
ANNET INNHOLD