Bli med på en dugnad for plastbekjempelse.
Bli med på en dugnad for plastbekjempelse.

Klipp med mening

TV-aksjonen NRK 2020 går av stabelen 18. oktober. Det er WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet som er i fokus. Alle frisørsalonger i Norge inviteres til å bli med på «Klipp med mening».

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-10-28T09:35:29.0000000Z

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med midler fra TV-aksjonen starter man der problemet er størst: En tredjedel av plasten i havet kommer fra Sørøst-Asia. Derfor er TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand. 

Oslo og Omegn frisør- og velværelaug (OFVL) er med på innsamlingsaksjonen gjennom «Klipp med Mening».

 - I fjor fikk vi mye positiv feedback og mange frisører i Norge ble med etter at NFVB promoterte Klipp med Mening sammen med oss, forteller Peter Vonkunz Brun i OFVL.  Han håper flere salonger vil være med å bidra til aksjonen.

 - Selvsagt er vi med!  En slik sak er det ikke vanskelig å støtte, og vi vil oppmuntre alle laug/medlemmer til å delta, sier NFVB-direktør Anne Mari Halsan. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene!


For mer informasjon, klikk HER


 

Tilbake
ANNET INNHOLD