- Vi er stolte over å være en del av bransjen, og mektig imponert over alle frisører som har møtt de siste måneders utfordringer på en forbilledlig måte. De har min fulle respekt, sier Verdant-sjef Svein Ove Olsen i en sommerlig hilsen til bransjen. Han lover en spennende høst med en rekke nyheter.
- Vi er stolte over å være en del av bransjen, og mektig imponert over alle frisører som har møtt de siste måneders utfordringer på en forbilledlig måte. De har min fulle respekt, sier Verdant-sjef Svein Ove Olsen i en sommerlig hilsen til bransjen. Han lover en spennende høst med en rekke nyheter.

Verdant viser offensive takter

 - For noen måneder siden lanserte vi vår B2B-butikk verdantshop.no. Flere digitale løsninger er på vei ut i markedet over sommeren. Jeg kan også røpe at det vil bli lansert flere nye brands, sier adm. direktør Svein Ove Olsen i Verdant AS. De satser offensivt med god tro på fremtiden.

Som alle andre i bransjen har Verdant merket koronakrisen og den usikkerheten som har preget markedet, men etter sommerferien legges det opp til fullt trykk.  Med merkevarer som Davines, Kevin.Murphy og Eleven har Verdant posisjonert seg godt i det profesjonelle frisørmarkedet i Norge, og nå utvides tilbudet. 

Business-to-business

Verdant lanserte tidligere i år verdantshop.no, en B2B-nettbutikk. Det fortelles om flere digitale løsninger på trappene, og ikke minst lansering av nye brands og enkeltprodukter. Men det stopper ikke der. Adm. direktør Svein Ove Olsen røper flere nyheter av det offensive slaget.

Nytt akademi på trappene

 - Verdant har jobbet med å utvikle et nytt akademi i tilknytning til den øvrige virksomheten. Nå begynner planene å ta form. Vi satser på å åpne dørene i januar 2021.
Han legger også til at Verdants nye kontor vil ligge i tilknytning til akademiet.

 - Fra og med 17. august er hele organisasjonen tilbake for fullt. Vi bretter opp ermene og fokuserer på å gi våre kunder den oppmerksomheten og servicegraden de fortjener. Kort sagt: Vi gleder oss til en spennende høst i en bransje som har fått mye positiv oppmerksomhet gjennom en tøff og utfordrende periode, sier Svein Ove Olsen.

Tilbake
ANNET INNHOLD