Country Manager Coty Professional Beauty Norway, Hanne Klausen Hamre, byr på et rikholdig e-læringstilbud i koronatiden.
Country Manager Coty Professional Beauty Norway, Hanne Klausen Hamre, byr på et rikholdig e-læringstilbud i koronatiden.

e-læring i koronatider

Mens vi står og spinner etter å komme i gang, så tilbyr leverandørene mye innen opplæring og inspirasjon på nett.   - Vi har mange tilbud som er gratis i disse koronatider, opplyser Hanne Klausen Hamre, Country Manager i COTY Professional Beauty Norway.

Hamre trekker spesielt frem følgende linker:

Frisører kan se online/live training/insp på Instagram:

https://www.instagram.com/p/B99bAXTAX4n/

- Vi har også satt i gang en oppfordring på Insta, der vi ber alle vente med å fikse håret sitt til frisørene åpner igjen:

https://www.instagram.com/p/B-Kq697go5h/

- I linken under finner dere tilgang til forskjellige Wella webinars som er gratis. Frisøren må registrere en bruker, men det er gratis.

https://education.wella.com/home

Du må velge «international» øverst i høyre hjørne for å få opp de 19 seminarene som finnes tilgjengelig; Color Motion, Seb Man, Permanent, Koleston Perfect og Blonds.

Step-by-step videoer

Når det gjelder ghd har vi dessverre ingen online kurs, men frisører har tilgang til mange bra step-by-step videoer via YouTube, forteller Hanne Klausen Hamre. - Dette gjelder også for Wella, legger hun til.  Sjekk følgende:

https//www.youtube.com/user/ghd/videos

https://www.youtube.com/user/WellaTrendVision/videos

Tilbake
ANNET INNHOLD