NFVBs visepresident Jørn Inge Næss roser NFVBs tillitsvalgte og medlemmer for innsatsen under koronakrisen.
NFVBs visepresident Jørn Inge Næss roser NFVBs tillitsvalgte og medlemmer for innsatsen under koronakrisen.

Takk for støtten!

 - Jeg vil takke alle gode krefter i frisør- og velværebransjen for å ha fulgt oppfordringen om å kontakte sine lokale politikere, ordførere og stortingsrepresentanter for å formidle konsekvensene av at bransjen ble stengt ned på fire timers varsel 12. mars, sier visepresident i NFVB, Jørn Inge Næss.  Salongeiere fra Lindesnes til Nordkapp har fortalt hva lockdown betyr for dem. Det gjør inntrykk på beslutningstakere, fastslår Næss.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-04-02T12:10:23.0000000Z

Engasjementet i bransjen har vært enormt. NFVB oppfordret til å bruke sine kontakter, men her har man virkelig fulgt opp helhjertet!

 - Vi representerer en viktig næring i våre lokalmiljøer og trenger å få dekket våre faste kostnader, som husleie og andre løpende utgifter, om vi skal komme oss igjennom koronakrisen uten å havarere økonomisk.  Det ser vi nå ut til å få gehør for, sier Jørn Inge Næss. Han har positive forventninger til regjeringens tiltakspakke, som blir presentert i morgen, fredag 27. mars.

Setter alle kluter til

Jørn Inge Næss er salongeier og visepresident i NFVB, men også aktiv politiker i Frp, og sitter i bystyret i Skien. 

- Jeg har selv brukt mine politiske kontakter og meddelt NFVBs synspunkter på nedstengingen og hva som skal til for å bringe oss gjennom denne krisen økonomisk. Gjennom de siste dagene har jeg hatt en tett dialog med Bård Hoksrud i Frp, som har formidlet dette videre til Sylvi Listhaug. Det var således med stor tilfredshet jeg så Sylvi Listhaugs utspill i VG, og kjenner igjen mine egne formuleringer. Det viser at NFVB blir lyttet til, sier Jørn Inge Næss.

- Vi vil komme tilbake med synspunkter på den siste tiltakspakken, når denne foreligger, legger han til.

Tilbake
ANNET INNHOLD